X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Mures > Targu Mures > Pensiunea Siesta 3*

Pensiunea Siesta , Targu Mures, judetul Mures

Pensiunea Siesta, Targu Mures, judetul Mures

Prezentare Pensiunea Siesta

ste situata in incinta Complexului de Agrement “Weekend”din localitate , amenajat si întreţinut de Primăria Târgu Mureş , mai exact pe strada Plutelor Nr. 2 .Având 4 nivele , o arhitectura moderna si o dotare pe măsura , poziţionata central pe aleea principala a complexului , este uşor accesibila fiind aproape de bazinele de înot , de terenurile de sport cat si de terenurile de joaca pentru copii.

Pensiunea « Siesta » are 15 camere de cazare dispuse astfel :
1 apartament cu 3 camere
2 apartamente cu 2 camere
1 camera single
6 garsoniere
1 salon (sala de conferinţe)

Acestora li se pot adăuga la cerere , in funcţie de necesitaţi paturi suplimentare pana la 43 locuri. Băile sunt prevăzute cu cabine de dus cu sistem de hidromasaj inclus , cele 2 apartamente au ca dotare extra Jacuzzi , celelalte dotări sunt :aer condiţionat in fiecare camera, încălzire centrala , televizor in fiecare camera , frigider cu minibar , internet wireless .

Restaurantul dispune de 80 locuri in sala de mese unde in sezon funcţionează o linie moderna de autoservire , bar cu cele mai rafinate sortimente de băuturi, iar terasa in aer liber dispune de 15 mese cu 60 locuri , bar si grătar , de asemenea in sezonul estival funcţionând si un chioşc cu gustări reci :sandwich , hot-dog ,hamburger , etc. .

Pensiunea este cotata la un nivel de 3 * , conform celor mai exigente criterii internaţionale de clasificare , iar orarul de funcţionare este non stop .
In afara programului normal de funcţionare al pensiunii aici se pot organiza : mese festive ,întâlniri /şedinţe de afaceri nunti , cantonamente sportive , serbări , programe artistice si de divertisment.

Copii se pot juca in parcul amenajat special pentru ei , iar adulţii se pot recrea fie pe terenurile de fotbal , tenis ,atletism, fie prin partidele de ping-pong , volei ori concursuri sportive organizate de postul radio al complexului .
Personalul pensiunii , dispune de o înalta calificare si experienţa este dornic sa va aibă ca oaspeţi , aşteptând cu solicitudine sa va număraţi printre clienţii acestei unitati

Sustine Pensiunea Siesta:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Tinutul Secuiesc Pensiuni Mures

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Siesta, Targu Mures, judetul Mures