X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Alba > Albac > Pensiunea Poienita 3*

Pensiunea Poienita , Albac, judetul Alba

Pensiunea Poienita, Albac, judetul AlbaPensiunea Poienita, Albac, judetul AlbaPensiunea Poienita, Albac, judetul AlbaPensiunea Poienita, Albac, judetul AlbaPensiunea Poienita, Albac, judetul AlbaPensiunea Poienita, Albac, judetul AlbaPensiunea Poienita, Albac, judetul AlbaPensiunea Poienita, Albac, judetul AlbaPensiunea Poienita, Albac, judetul Alba

Prezentare Pensiunea Poienita

Situata pe valea raului Ariesul Mare, Pensiunea agroturistică POIENIȚA, este o pensiune nou creata finalizata recent, respectand arhitectura zonala, care vă face șederea plăcută prin condițiile excelente de cazare și facilitățile diverse pe care le oferă: locul de joacă pentru copii, curtea cu verdeață, foișorul, grătarul, parcarea proprie.
Pensiunea POIENIȚA vă oferă in total 22 de locuri de cazare: 12 locuri de cazare dispuse in 6 camere, ficare cu baie proprie si alte 10 locuri intr-un alt corp de cladire 4 camere (1 cameră cu 2 paturi matrimoniale, 3 camere cu 1 pat matrimonial)ficare cu baie.
Pensiunea este prevazuta cu o bucatarie complet utilata si salon pentru servirea mesei si spațiu pentru luat cafeaua. Pensiunea este incalzita cu centrala termica proprie, panouri solare si apa calda permanenta.
Toate camerele sunt foarte spațioase, amenajate și dotate cu mobilier din lemn masiv ,accesorii de calitate foarte bună, fiecare cameră dispunand de baie proprie, televizor LCD, balcon propriu, cu vedere foarte frumoasă.
Pensiunea POIENIȚA din ALBAC este calificată cu trei *** stele pe bună dreptate,căci numai aici tradiţionalul se imbină cu modernul atat de subtil,că pierzi senzaţia timpului.
Pensiunea dispune de ferma proprie.
La cerere in sezonul de iarna turistii pot fi plimbati cu sania trasa de cal.
Parcarea este asigurata in curtea proprie.
Tarifele se negociaza in functie de durata cazarii.
pentru mai multe informatii, tel: 0743223562

Sustine Pensiunea Poienita:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Apuseni Pensiuni Alba

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Poienita, Albac, judetul Alba