X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Ilfov > Buftea > Pensiunea De Vis 4*

Pensiunea De Vis , Buftea, judetul Ilfov

Pensiunea De Vis, Buftea, judetul IlfovPensiunea De Vis, Buftea, judetul IlfovPensiunea De Vis, Buftea, judetul IlfovPensiunea De Vis, Buftea, judetul IlfovPensiunea De Vis, Buftea, judetul IlfovPensiunea De Vis, Buftea, judetul IlfovPensiunea De Vis, Buftea, judetul Ilfov

Prezentare Pensiunea De Vis

Pensiunea de Vis**** este amplasa la 19 km de Piata Unirii, 7 km de aeroportul Otopeni si 12 km de aeroportul baneasa si complexul expozitional ROMEXPO, intr-o zona ozonificata de vestitii Codrii ai Vlasie in imediata apropiere a Domeniului Stirbei. Finisajele de lux din piatra naturala si marmura combinate intr-un design modern, ofera turistilor un spatiu atat plin de eleganta cat si ozonificat de vestitii Codrii ai Vlasiei. Pensiunea este conceputa ca o oaza care sa ofere celor care o viziteaza tot confortul unei relaxari spirituale departe de zgomotul si poluarea care ne afecteaza zi de zi. Aici se intalnesc vedetele mediapro pentru as-i juca rolurile sau pentru a petrece timpul liber. Dispunand de 12 camere de cazare (8 camere duble si doua apartamente dotate cu mobilier din lemn cu design deosebit, tv, internet, telefon, minibar, aer conditionat, dusuri cu hidromasaj, balcon cu vedere deosebita, restaurant, foisor, piscina, sala de fitness, sala de conferinte, parcare pazita, loc de joaca pentru copii este singurul loc din Buftea si din imprejurimi care are asemenea dotari la un standard de 4 stele. Fiecare camera are un design al spatiului diferit.
Restaurantul dispune de 50 de locuri, terasa de 50 si foisorul de 40 locuri situat in imediata vecinatate a piscinei.
Bucataria este cu specific romanesc si international.
La penthouse pensiunea este dotata cu o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri.
In interiorul ansamblului se afla o piscina cu o suprafata de 110 mp, loc de joaca pentru copii si o parcare pazita de 20 de locuri.
La cererea turistilor se poate oferi servicii de practicare a sporturilor nautice sau a pescuitului sportiv pe Salba de Lacuri Colentina.
Turistii pot fi preluati la cerere, contracost, de la aeroport sau din orice alt loc din Bucuresti sau Ilfov.
Punctul nostru forte este calitatea serviciilor si discretia absoluta.
Nu uita aici este locul ideal pentru petrecerea sau intalnirea ta de afaceri ori pentru a-i oferi iubitei tale o zi minunata.
Nu ezitati sa ne vizitati.

Va multumim!

Sustine Pensiunea De Vis:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bucuresti si Ilfov Pensiuni Ilfov

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea De Vis, Buftea, judetul Ilfov