X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Prahova > Valea Doftanei > Villa Predelus 2*

Villa Predelus , Valea Doftanei, judetul Prahova

Villa Predelus, Valea Doftanei, judetul PrahovaVilla Predelus, Valea Doftanei, judetul PrahovaVilla Predelus, Valea Doftanei, judetul PrahovaVilla Predelus, Valea Doftanei, judetul Prahova

Prezentare Villa Predelus

Villa Predeluș este locul care descrie cel mai bine pasiunea noastră fără margini pentru aventură, adrenalină și natură.
Aici vei găsi în primul rând un centru de închirieri ATV cu dotări premium, care îți pune la dispoziție o întreagă gamă de ATV-uri noi și puternice, gata de aventuri solo, în familie sau cu prietenii. Indiferent că ești expert sau începător, poți explora împrejurimile în excursii cu ghid de 1 oră, 3 ore sau o zi întreagă, până oriunde te duce orizontul. Am petrecut sute de ore pe trasee diverse și palpitante și avem experiența necesară să le alegem pe cele mai potrivite pentru tine, în funcție de pregătirea ta și cât de puternică îți dorești să fie adrenalina.
După ce ai descoperit ce senzații tari poți trăi pe patru roți, te poți refugia în pensiune ca să te bucuri în liniște de peisajele incredibile ale Văii Doftanei.
Vila a fost amenajată pentru a crea un spațiu confortabil, aerisit și relaxant în ansamblu. Ca să vă bucurați pe deplin de tot ce are de oferit, se închiriază doar integral (sau minim 6 camere), în regim all-inclusive, pentru cel puțin 2 nopți.
Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru o vacanță fără griji, indiferent cum vrei să îți petreci timpul la Predeluș: indoor sau în natură.

Sustine Villa Predelus:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Prahova Pensiuni Valea Doftanei

×

Scrie recenzie despre:
Villa Predelus, Valea Doftanei, judetul Prahova