X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Sibiu > Paltinis > Pensiunea Rafael 4*

Pensiunea Rafael , Paltinis, judetul Sibiu

Pensiunea Rafael, Paltinis, judetul SibiuPensiunea Rafael, Paltinis, judetul SibiuPensiunea Rafael, Paltinis, judetul SibiuPensiunea Rafael, Paltinis, judetul SibiuPensiunea Rafael, Paltinis, judetul Sibiu

Prezentare Pensiunea Rafael

Pensiunea Rafael se afla intr-o locatie exclusivista la 1400 m altitudine, in statiunea Paltinis, jud. Sibiu. Pensiunea Rafael din Paltinis este amenajata si mobilata in stil classic Louis Philippe, cu bai de lux, avand toate dotarile pentru un sejur de 4 stele.

Pensiunea Rafael Paltinis dispune de parcare privata de minim 20 de autoturisme, curte interioara de 2000 de mp, terase, barbeque, locuri de joaca. Panorama este de asemenea spectaculoasa, locatia Pensiunii Rafael fiind una din cele mai exclusiviste din statiunea Paltinis. Restaurantul pensiunii are o capacitate de 30 de locuri. In proximitate la 100 de m se afla un complex de 5 partii de ski amenajate cu instalatii de transport pe cablu, tunuri de zapada si nocturna.

Cum ajungi la pensiune?

Cu masina – din Sibiu pe drumul DJ 106, treceti de Gradina Zoologica si Muzeul Satului, continuati spre Rasinari si Paltinis, pensiunea fiind situata in imediata apropiere a complexului de schi Arena Platos.

Cu autobuzul – de la gara din Sibiu se poate ajunge in Paltinis cu autobuzul nr. 22, via Gara – Magheru – Constitutiei – B-dul Coposu – Piata Unirii – Calea Dumbravii – Rasinari – Statia Arena Platos Paltinis si retur. Plecari Sibiu: 07:00, 11:00, 16:00 Plecari Paltinis: 09:00, 13:30, 17:30

Cu trenul – statia de cale ferata din Sibiu este conectata cu toate marile orase din Romania si, de asemenea, direct cu Budapesta si Viena.

Aerian – Aeroportul International din Sibiu opereaza zboruri catre cele mai mari orase din Romania si Europa, cu TAROM, LUFTHANSA, AUSTRIAN, CARPATAIR si BLUE AIR.


Sustine Pensiunea Rafael:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Sibiu Pensiuni Marginimea Sibiului Pensiuni Sibiu si imprejurimi

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Rafael, Paltinis, judetul Sibiu