X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Constanta > 2 Mai > Casa Evelin 2mai 3*

Casa Evelin 2mai , 2 Mai, judetul Constanta

Casa Evelin 2mai, 2 Mai, judetul Constanta

Prezentare Casa Evelin 2mai

Casa este situata la 75 m de mare pe partea stânga partea cu marea la strada principala ce leaga Mangalia de Vama Veche.Casa are vedere de pe terasa la Mare.se poate vedea răsăritul soarelui. Si se pot servi in liniște o cafea un suc .etc
Este o constructie noua,moderna , mobilata si utilata complet cu bun gust astfel incat sa va pute-ti petrece un concediu placut ..
Casa este noua, data in folosinta in anul 2018. Apa caldă non stop internet.wi-fi. Televizoare led .mobilier nou si modern

Ofera 11 locuri de parcare în fata curti. Casa dispune 12 camere duble
Fiecare camera are baie proprie, tv, frigider, uscator par, acces internet.
Se pot. Opta si pentru camere. De 4. Locuri 3locuri si 2 locuri, Camerele de 4 locuri și apartamentele și cele de 3, 2 Pers. Sunt dotate cu aer condiționat .. Atenție!!!! avansul plătit nu se mai poate returna. Fără anularea rezervări înainte de 30 de zile de venire la cazare.
atenție...
Ne preocupam in permanenta de imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim si de aceea vom tine cont de sugestiile dumneavoastra.
Turistii au acces la bucatarie, Se poate folosi bucataria pentru prepararea dejunului, cafelei, laptele copilului,minuturi .
Bucataria, este spatioasa, utilata complet, cuptor microunde, frigider, aragaz. Filtru cafea, prajitor paine, fierbator electric plus vesela de la A la
gratar. Barbeque .bucatarie de vara. Foisor, balansoar.Biciclete de fitness.internet.loc de joacă copii trambulina. Etc.
Asigurăm transportul de la gara Mangalia pentru cei ce sosesc cu trenul la locație contra cost suplimentar. La cere se poate. Organiza sală de mini Conferinta. Rezervarile se fac telefonic sau lăsați dumneavoastră un nr tel. Va așteptam cu mult drag. Camera poate fi ocupata de la ora 14:00 iar predarea ei se face pana la ora 11:30.

Sustine Casa Evelin 2mai:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Litoral Pensiuni Constanta

×

Scrie recenzie despre:
Casa Evelin 2mai, 2 Mai, judetul Constanta