X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Brasov > Brasov > Vila Twins 4*

Vila Twins , Brasov, judetul Brasov

Vila Twins, Brasov, judetul BrasovVila Twins, Brasov, judetul BrasovVila Twins, Brasov, judetul BrasovVila Twins, Brasov, judetul BrasovVila Twins, Brasov, judetul BrasovVila Twins, Brasov, judetul BrasovVila Twins, Brasov, judetul BrasovVila Twins, Brasov, judetul BrasovVila Twins, Brasov, judetul Brasov

Prezentare Vila Twins

Vila Twins ofera cazare in Brasov in apartamente de 4 stele. Acum aveti parte de mai mult spatiu, mai mult confort si mai multa eleganta. Va asteptam la Vila Twins, locul perfect pentru tine atunci cand calatoresti in interes de serviciu sau esti in vacanta alaturi de cei dragi.
Situata la 5 minute de centrul orasului, Vila Twins ofera posibilitatea sa vizitezi cele mai frumoase obiective turistice din Brasov si din imprejurimi, dar si sa fii aproape de centrul de afaceri al orasului.
Apartamentele din Vila Twins din Brasov sunt mobilate elegant, pentru a-ti oferi linistea de care ai nevoie. Fiecare apartament este format dintr-un dormitor mare, o camera de zi unde poti sa lucrezi sau sa iei masa si o bucatarie utilata cu toate electrocasnicele necesare.
Vila Twins din Brasov iti ofera cazare de 4 stele, combinand facilitatile unui hotel de lux cu avantajele si libertatea unui apartament numai al tau. Apartamentele se pot inchiria incepand de la o noapte pana la un an, ceea ce iti ofera ocazia sa beneficiezi de confortul suprem pentru atat timp cat ai nevoie.

TARIFE:
Apartament single: 209 lei/noapte
Apartament double: 238 lei/noapte
Apartament triple: 292 lei/noapte
Apartament family: 346 lei/nopate.

Tarifele includ 9% Tva si toate taxele.
Mic dejun suplimentar: 18 lei/persoana.

Sustine Vila Twins:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Transilvania Pensiuni Brasov

×

Scrie recenzie despre:
Vila Twins, Brasov, judetul Brasov