X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Constanta > Mamaia > Vila Thetis 3*

Vila Thetis , Mamaia, judetul Constanta

Vila Thetis, Mamaia, judetul ConstantaVila Thetis, Mamaia, judetul ConstantaVila Thetis, Mamaia, judetul ConstantaVila Thetis, Mamaia, judetul ConstantaVila Thetis, Mamaia, judetul ConstantaVila Thetis, Mamaia, judetul ConstantaVila Thetis, Mamaia, judetul ConstantaVila Thetis, Mamaia, judetul ConstantaVila Thetis, Mamaia, judetul Constanta

Prezentare Vila Thetis

Construita in anul 2007, vila Thetis este situata in zona dintre Mamaia si Navodari, la aproximativ 3 km de Mamaia si 4 km de Navodari. Zona este cunoscuta sub denumirea de Hanul Piratilor sau Mamaia Sat si este recunoscuta pentru dezvoltarea semnificativa inregistrata in ultimii ani, prin diverse constructii si investitii in obiective turistice.
Intre mare si lac, la o distanta de 500m de plaja si 700m de lacul Siutghiol, Thetis are o pozitie deosebita, constituind locul ideal pentru turistii in cautarea linistii si a intimitatii.

Vila Thetis dispune de 12 camere modern mobilate, cu aer conditionat, televizor si baie proprie. La etaj exista o bucatarie complet utilata pusa la dispozitia turistilor iar in curte 5 mese si un gratar.


Sustine Vila Thetis:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Litoral Pensiuni Constanta

×

Scrie recenzie despre:
Vila Thetis, Mamaia, judetul Constanta