X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Harghita > Zetea > Vila Nagy lak II 2*

Vila Nagy lak II , Zetea, judetul Harghita

Vila Nagy lak II, Zetea, judetul HarghitaVila Nagy lak II, Zetea, judetul HarghitaVila Nagy lak II, Zetea, judetul HarghitaVila Nagy lak II, Zetea, judetul HarghitaVila Nagy lak II, Zetea, judetul HarghitaVila Nagy lak II, Zetea, judetul HarghitaVila Nagy lak II, Zetea, judetul HarghitaVila Nagy lak II, Zetea, judetul HarghitaVila Nagy lak II, Zetea, judetul Harghita

Prezentare Vila Nagy lak II

Pozitia pensiunii pe harta turistica a judetului Hargita:
Pozitia pensiunii pe GOOGLE EART:
46 27 42.29 N 25 24 22.42 E

Casele sunt construite din lemne, sunt izolate termic, si sunt acoperite cu sindrila. Peretii sunt acoperiti cu lambriul. Pentru gatit se foloseste aragazul. Incalzirea se face cu lemnele in soba de teracota, si cu calorifere electrice. Cele trei cladiri in total adapostesc trei bai si un WC separat. Apa calda se obtine cu ajutorul boilerului electric. Apa de la retea este potabila! Prosoapul personal trebuie adus. Farfuriile, vasele de bucatarie, tacamurile, paturile si lenjeria de pat sunt asigurate. Valorile personale pot fi pastrate in siguranta in mini-safe. (Aflata in cladirea principala)

O poarta secuiasca de 125 ani, caruta din curte si fantana de cumpana subliniaza traditia si stilul popular. Filegoria si gratarul din curte va confera o vacanta de neuitat. Masina Dumneavoastra poate fii parcata in curtea pensiunii.

Posibilitati de sport si agrement: (Cele doua curti au propriile terenuri si accesorii. Folosirea acestora este gratuita) :- tenis de masa, -teren de tenis cu piciorul si volei,- baschet, - leagan pentru copii.

Sustine Vila Nagy lak II:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Tinutul Secuiesc Pensiuni Harghita

×

Scrie recenzie despre:
Vila Nagy lak II, Zetea, judetul Harghita