X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Constanta > Vama Veche > Vila Casa cu Flori 1*

Vila Casa cu Flori , Vama Veche, judetul Constanta

Vila Casa cu Flori, Vama Veche, judetul ConstantaVila Casa cu Flori, Vama Veche, judetul ConstantaVila Casa cu Flori, Vama Veche, judetul ConstantaVila Casa cu Flori, Vama Veche, judetul ConstantaVila Casa cu Flori, Vama Veche, judetul Constanta

Prezentare Vila Casa cu Flori

Casa cu Flori oferă un confort deosebit , camerele fiind spațioase și răcoroase , fiecare cu baie proprie prevazută cu geam de aerisire ( apa calda non - stop furnizată de boilerul electric al fiecarei camere ), paturi matrimoniale cu saltele superortopedice , geamuri termopan dotate cu plase anti-insecte , izolație termică Ón pardoseală , izolație termică și fonică a pereților exteriori , internet wireless gratuit , acces la frigider , etc.

Pentru a vă putea delecta cu o cafea firbinte sau o bere rece , pentru relaxare și odihnă , avem amenajat un foișor care vă stă la dispoziție , o gradină plină cu flori , terasă cu vedere la stradă , iar grătarul vă așteaptă să prăjiți o hamsie , un calcan , sau orice poftiți dumneavoastră...
Pentru că suntem adepți ai principiului ` calitate , nu cantitate ` , și dorim să vă oferim toata liniștea și confortul pentru a va bucura de o vacanță reușită , vă rugăm să respectați cerințele noastre privind comportamentul din timpul cazării și să faceți rezervare doar dacă sunteți de acord cu ele :

`Casa cu Flori ` nu este o pensiune turistică , ci o casă de vacanță unde găsiți o atmosferă intimă și confortabilă , nu suntem , nici restaurant . și nici bar , acestea regăsindu-se pentru toate gusturile in zona plajei .
- deoarece suntem adepți ai conceptului `adults only ` nu se admit persoane sub 18 ani , indiferent dacă sunt sau nu insoțite de părinți !
- fumatul in cameră este strict interzis !
- nu se acceptă animale !
- nu se admit mai mult de 2 persoane Ón camera dublă , prieteni care vin sa facă dus , persoane sau grupuri gălăgioase !
- pentru siguranța celorlalți oaspeți , persoanele care nu locuiesc la noi nu au acces Ón curte !
- pentru confortul și liniștea tuturor oaspeților nu avem televizor Ón cameră , nu se gătește și nu se organizează șezători Ón curte !
-rezervarea este valabilă doar pentru persoana care a realizat rezervarea , iar Ón cazul Ón care această persoană nu se prezintă pentru a beneficia de rezervarea facută , aceasta nu poate vinde rezervarea unei alte persoane !


Rezervariile se realizează numai Ón intrvalul orar : 09:00 - 20:00
Ora check-in : după ora 17:00 ( cazarea se poate face mai devreme doar dacă s-a igienizat camera , iar in această situație vă vom comunica telefonic )
Ora check-out : Ónainte de ora 11:00

Sustine Vila Casa cu Flori:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Litoral Pensiuni Constanta

×

Scrie recenzie despre:
Vila Casa cu Flori, Vama Veche, judetul Constanta