X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Prahova > Busteni > Vila Casa anica 2*

Vila Casa anica , Busteni, judetul Prahova

Vila Casa anica, Busteni, judetul PrahovaVila Casa anica, Busteni, judetul PrahovaVila Casa anica, Busteni, judetul PrahovaVila Casa anica, Busteni, judetul PrahovaVila Casa anica, Busteni, judetul PrahovaVila Casa anica, Busteni, judetul PrahovaVila Casa anica, Busteni, judetul PrahovaVila Casa anica, Busteni, judetul PrahovaVila Casa anica, Busteni, judetul Prahova

Prezentare Vila Casa anica

Gazdele pensiunii Casa Anica, va invita la munte, sa petreceti clipe de relaxare odihna intr-o atmosfera familiala.
Casa Anica, este situata in Busteni, la 10 min. de centrul orasului cu vedere directa catre Crucea Caraiman. Intrarea se face pe drumul care duce la cabana Gura Diham, la cca. 200 m de la DN1 si cca. 800 m de la gara Busteni.
Casa dispune de 6 camere, 24 locuri, repartizate pe doua nivele.
Sala de mese si bucatarie se afla la fiecare nivel.
Camerele dispun de: pat matrimonial si canapea extensibila, televizor color cu cablu tv. , internet wireless. Fiecare camera are baie proprie dotata cu cabina de dus. Casa are centrala termica proprie ce asigura apa calda si caldura non-stop. In extra-sezon, alternativ exista si posibilitatea incalzirii la sobe de teracota. Casa dispune de curte proprie, cu pomi fructiferi si verdeata, fiind situata pe malul unui rau. Direct in curte, pe malul raului se afla amenajat un loc pentru gratar sau foc de tabara. Este permis accesul cu animale de companie. Parcare proprie.
Casa Anica este preferata si de grupurile organizate in tabere tematic-instructive, care imbina placutul cu utilul: cantonamente sportive: carate, ski, lupte martiale, dansuri sportive, etc. Pe perioada vacantelor de vara, Casa Anica gazduieste grupuri interesate in perfectionarea unei limbi straine (germana, franceza, etc.). Revelioanele se organizeaza exclusiv de catre clienti.
La preturile afisate, se calculeaza reduceri in functie de numarul de nopti cazare, de modalitatea de rezervare precum si pentru clientii fideli

Sustine Vila Casa anica:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Valea Prahovei Pensiuni Prahova

×

Scrie recenzie despre:
Vila Casa anica, Busteni, judetul Prahova