X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Neamt > Targu Neamt > Pensiunea Vlad din Targu Neamt 3*

Pensiunea Vlad din Targu Neamt , Targu Neamt, judetul Neamt

Pensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul NeamtPensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul NeamtPensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul NeamtPensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul NeamtPensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul NeamtPensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul NeamtPensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul NeamtPensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul NeamtPensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul Neamt

Prezentare Pensiunea Vlad din Targu Neamt

OFERTA REVELION 2014---500 RON/PERSOANA-4 NOPTI+1 BONUS TOATA CAPAITATEA LA 8000 RON
Vila dispune la etaj de 8 camere cu bai proprii,televizor, cablu,incalzire centrala pe gaz;parterul este destinat relaxarii,avand un living de 60 mp,cu dvd,video,instalatie muzicala cu mp3,instalatie karaoke,cablu,televizor,ideal petreceri);bucatarie 20mp,complet utilata(frigider,congelator,cuptor microunde,expresso,ceai,vesela noua completa,tacamuri),terasa la bucatarie,gradina cu livada 1000 mp,2 gratare,2 foisoare,parcare proprie asigurata cu 20 locuri.
Vila este situata in Tg Neamt,oras datat documentar din 1387-1392.Celebritatea zonei se datoreaza peisajului pitoresc, dar, mai ales vestitei Cetati a Neamtului, ce strajuieste din sec xiv orasul.
Trecand podul peste ,,Ozana cea limpede si frumos curgatoare,, ajungem la Humulestii lui Creanga,in prezent cartier al orasului Tg Neamt.Marele povestitor a scris despre aceasta asezare ca ,, un mare si vesel sat, sat vechi,razasesc,,
Mai departe, spre statiunea Durau, nu putem trece fara sa intram in manastirile ce sunt una dupa alta in drumul nostru:Neamt,Secu,Sihastrie,Sihla,Agapia,Varatec.
Inceputurile vietii monahale in zona Manastirii Neamt s-a datorat sihastrilor(Daniil Sihastrul si altii)),care isi duceau viata in singuratate sau in grupuri mici si care au ridicat mici asezaminte de rugaciune.
Inainte de a ajunge la Manastirle Agapia si Varatec este pacat sa nu faceti o plimbare in ,,Codrii de Argint,, evocati de Eminescu, precum si la Casa Memoriala Mihail Sadoveanu.
Manastirea Agapia este construita dupa un plan asemanator manastirii Trei Ierarhi din Iasi,ctitorita de Vasile Lupu.Sfintirea manastirii a fost la 12 sept 1647.In incinta manastirii puteti admira si va inchina la icoanele pictate de marele Nicolae Grigorescu, pe vremea cand avea doar 18 ani(1858).Acesta a realizat o suita de compozitii murale si de icoane ,inspirandu-se din marii pictori renascentisti.Pt icoana Sf Gheorghe in picioare, de pe usa stanga a altarului, s-a inspirat din sculptura lui Donatello din Florenta.
Despre Nicolae Grigorescu si pictura sa de la Agapia au scris Al. Vlahuta,Barbu Delavrancea si altii.In incinta manastirii se afla si Muzeul de arta,sectia medievla din Bucuresti.
La distanta f mica de manastire se afla Manastirea Agapia Veche, sau Agapia din Deal.(2km)
Alte obiective din zona orasului Tg Neamt ar mai fi Casa Memoriala Ion Creanga,monumentul Vanatorilor de munte,si ,nu in ultimul rand, rezervatia de zimbri din apropierea manastirii Neamt.
Daca dispuneti de suficient timp,puteti face o plimbare de 30 minute cu masina la Piatra Neamt , pt a admira panorama orasului din telegondola orasului,pusa in functiune in 2008.

Va asteptam cu drag!

Facilitati suplimentare

Facilitati cazare
* Livada Gradina * Terasa
* Gratar / barbeque * Loc amenajat de joaca
* Restaurant * Parcare auto
* Acces la bucatarie * Living
* Semnal GSM
Facilitati camere
* TV * Incalzire centralizata
* Baie in camera * Apa calda permanent
* Camere cu balcon
Agrement
* Excursii in imprejurimi * Locuri de joaca pt. copii
Oferte speciale in sezoane
* Oferta de Sfintele Paste
Servicii masa
* Mic dejun inclus * Demi-pensiune
* All inclusive * Bon valoric de masa


Fotografii


--------------------------------------------------------------------------------

Pensiunehotel.ro 2008

Sustine Pensiunea Vlad din Targu Neamt:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Moldova Pensiuni Neamt

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Vlad din Targu Neamt, Targu Neamt, judetul Neamt