X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Brasov > Rasnov > Pensiunea Verde Crud 3*

Pensiunea Verde Crud , Rasnov, judetul Brasov

Pensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul BrasovPensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul BrasovPensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul BrasovPensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul BrasovPensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul BrasovPensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul BrasovPensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul BrasovPensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul BrasovPensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul Brasov

Prezentare Pensiunea Verde Crud

Pensiunea VERDE-CRUD este destinatia celor care doresc sa isi petreaca cateva zile la munte , fie la ski , fie la un gratar intr-un mediu NEPOLUAT, de vis , inconjurat de VERDELE CRUD al naturii , la cele mai atractive preturi.
Pensiunea VERDE-CRUD s-a deschis in ianuarie 2009 si este situata intr-o poienita,inconjurata de munti,in zona Cheile Rasnoavei ,fiind amplasata in mijlocul celor mai apreciate repere turistice din zona.Doar 5 min. pana la Cheile Rasnoavei,aici veti gasi o instalatie de bungee-jumping si alpinism.
-Se poate face echitatie, plimbari cu ATV-urile, motocross, paint ball, trasee montane sau partide de vanatoare. 15 minute pana la partiile de ski din Poiana Brasov si Predeal. Puteti vizita obiective turistice din apropiere,precum: Castelul Bran, Cetatea Rasnovului, Castelul Peles.
-Pentru iubitorii de drumetii o retea de poteci va sta la dispozitie,pentru a fi explorate la pas.(2,5 ore de drumetie pana in Poiana Brasov la Sura Dacilor).
-Amplasamentul perfect , linistea , aerul curat de munte , susurul apei de izvor si mai ales multitudinea de ipostaze ale naturi va pot oferi o vacanta de neuitat.

Sustine Pensiunea Verde Crud:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Brasov

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Verde Crud, Rasnov, judetul Brasov