X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Hunedoara > Sarmizegetusa > Pensiunea Venus 2*

Pensiunea Venus , Sarmizegetusa, judetul Hunedoara

Pensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul HunedoaraPensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul HunedoaraPensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul HunedoaraPensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul HunedoaraPensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul HunedoaraPensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul HunedoaraPensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul HunedoaraPensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul HunedoaraPensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul Hunedoara

Prezentare Pensiunea Venus

Pesiunea Venus este o cabana de lemn pe doua nivele, situata in Tara Hategului, in localitatea istorica Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Pensiunea dispune de trei dormitoare si trei sali de baie. De asemenea exista un living cu pat extensibil, bar si semineu iar turistilor li se asigura accesul la bucatarie. Camerele sunt dotatea cu aparate TV. Dispunem si de o casuta de lemn de pentru 2 persoane. Capacitatea totala de cazare este de 10 locuri. Pensiunea ofera o priveliste minunata spre muntii Tarcu si Retezat. Este clasificată de Ministerul Turismului la 2 margarete.
Obiective turistice in zona : vestigiile romane si Muzeul de Arheologie de la Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Biserca de la Densus si Strei (sec XII XIII), castelul Huneiazilor (Corvinestilor) si Castelul Santamarie Orlea, Manastirea Prislop, Cetatea Colt, rezervatia de zimbrii de la Hateg, Parcul National Retezat, etc.
Accesul : se face dinspre Hateg (17 km) sau dinspre Caransebes (55 km), pe DN 68.
Site: www.pensiuneavenus. ro
E-mail : claudiual@yahoo.com
Telefon: 0742558510

Tarif: 80 RON/camera dubla

Sustine Pensiunea Venus:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Tara Hategului Pensiuni Hunedoara

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Venus, Sarmizegetusa, judetul Hunedoara