X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Gorj > Ranca > Pensiunea Valea Mariei 4*

Pensiunea Valea Mariei , Ranca, judetul Gorj

Pensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul GorjPensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul GorjPensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul GorjPensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul GorjPensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul GorjPensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul GorjPensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul GorjPensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul GorjPensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul Gorj

Prezentare Pensiunea Valea Mariei

Pensiunea este noua, fiind deschisa in Decembrie 2008 si se afla la circa 1, 8 km de partia de ski, insa in weekenduri asiguram curse gratis pentru turistii nostri. In imagini, observati faptul ca familiile cu copii au o rara ocazie sa le ofere mititeilor posibilitatea sa se bucure de derdelusurile din jurul cabanei, pline de zapada si neaglomerate, ca si cele din centru statiunii.
Un mare avantaj de care se pot bucura clientii nostri este faptul ca avem o parcare proprie de peste 10 autoturisme, si pentru perioada in care in statiune se asigura alimentare cu apa pe baza de program orar avem un put de mare debit care deserveste pensiunea.

Dezavantaje pe care le puteti intani la pensiunea noastra sunt urmatoarele:
Nu se fumeaza in camere(insa toate camerele au terase deschise) si nu veti avea ocazia sa va bucurati de muzica genul manele in restaurant!

Sustine Pensiunea Valea Mariei:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Parang Pensiuni Gorj

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Valea Mariei, Ranca, judetul Gorj