X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Neamt > Vaduri > Pensiunea Turistica Melania 2*

Pensiunea Turistica Melania , Vaduri, judetul Neamt

Pensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul NeamtPensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul NeamtPensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul NeamtPensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul NeamtPensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul NeamtPensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul NeamtPensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul NeamtPensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul NeamtPensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul Neamt

Prezentare Pensiunea Turistica Melania

Pensiunea turistică ,,MELANIA este situată pe traseul Piatra Neamţ-Bicaz, pe valea Bistriţei în localitatea Vaduri. Obiective turistice ca: Mănăstirile Pângăraţi şi Bistriţa, Cheile Bicazului, Lacul Roşu, se află în apropiere, de asemenea şi obiectivele turistice din zona Tg. Neamţ, care pot fi vizitate în excursii de o zi.
Locaţia aflată la marginea pădurii vă pune la dispoziţie pentru cazare 5 dormitoare, o sală de agrement cu masă de biliard, spaţii largi pentru petrecerea timpului în interior, terasă, piscină, în aer liber. În calitate de gazde vă oferim serviciile noastre, astfel încât vacanţa dumneavoastră să fie cât mai placută.
Organizăm într-un mediu intim şi modern mese festive, aniversări , petreceri de până la 30 de persoane în condiţii negociabile. La solicitarea turiştilor pregătim meniuri vegetariene sau ovo-lactovegetariene.
Rezervările se fac anticipat!

Pensiunea Melania ofera pentru Revelionul 2011 un pachet de servicii care consta in 4 nopti de cazare + 1 bonus, pensiune completa si masa festiva de Revelion la pretul de 800 lei/persoana/ sejur minim 10 adulti. Meniul se stabileste de comun acord cu turistii. Nu impunem data sosirii.

Sustine Pensiunea Turistica Melania:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Moldova Pensiuni Neamt

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Turistica Melania, Vaduri, judetul Neamt