X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Harghita > Ciumani > Pensiunea Szekely 3*

Pensiunea Szekely , Ciumani, judetul Harghita

Pensiunea Szekely, Ciumani, judetul HarghitaPensiunea Szekely, Ciumani, judetul HarghitaPensiunea Szekely, Ciumani, judetul HarghitaPensiunea Szekely, Ciumani, judetul HarghitaPensiunea Szekely, Ciumani, judetul HarghitaPensiunea Szekely, Ciumani, judetul HarghitaPensiunea Szekely, Ciumani, judetul HarghitaPensiunea Szekely, Ciumani, judetul HarghitaPensiunea Szekely, Ciumani, judetul Harghita

Prezentare Pensiunea Szekely

Unitatea noastră se află īn Ardeal, īn inima Ţinutului Secuiesc, īn Ciumani. Pensiunea stă la dispoziţia stimaţilor noştri oaspeţi cu 14 camere, īn care putem caza īn total 34 persoane. Fiecare cameră este dotată cu baie şi televizor cu cablu. Camerele sunt cu 2,3 sau 4 paturi.

Şi un restaurant cu o ambianţă plăcută, īn care putem servi 130 de persoane, aparţine pensiunii. Personalul din bucătărie şi bucătarul nostru fac tot ce le stă īn putinţă, pentru ca Dumneavoastră să vă simţiţi īntr-adevăr ca acasă. Oferta noastră include atāt specialităţile bucătăriei secuieşti, cāt şi alte specialităţi culinare din regiune. Pensiunea este cea mai bună alegere oricānd, indiferent dacă este vorba despre o masă de afaceri, o cină romantică sau o petrecere privată.

De la pensiune puteţi face excursii de o zi sau mai multe zile, pentru a vizita īmprejurimile cu un aer pitoresc ale Cheilor Bicazului şi Lacului Roşu, şi să colindaţi īntre munţii de o extraordinară frumuseţe ale Parcului Naţional Hăşmaşu Mare. Nici iubitorii sporturilor de iarnă nu trebuie să meargă departe: există o pārtie de schi chiar şi īn perimetrul comunei Ciumani, dar şi la Bucin, la 25 km depărtare.

Vă aşteptăm cu drag!

Sustine Pensiunea Szekely:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Tinutul Secuiesc Pensiuni Harghita

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Szekely, Ciumani, judetul Harghita