X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Dambovita > Pietrosita > Pensiunea Satul Prunilor 3*

Pensiunea Satul Prunilor , Pietrosita, judetul Dambovita

Pensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul DambovitaPensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul Dambovita

Prezentare Pensiunea Satul Prunilor

Satul Prunilor are 7 vile, fiecare cu o suprafată de 250 m2, situate pe o propritate de 6 ha la marginea pădurii, in comuna Pietroşiţa. Totul corespunde celor mai inalte standarde, suntem mandri de condiţiile pe care le oferim oaspeţilor noştri.
Fiecare vila are 3 dormitoare(2 cu 2 paturi de o persoana + un dormitor cu pat matrimonial) cu baie proprie situate la etaj si la parter living, bucatarie complet utilata pentru 6 persoane si o baie mica de servici.

Satul Prunilor reuneste sapte vile, fiecare cu o suprafata de 250 mp. Complexul este situat pe o proprietate de 6 hectare la marginea padurii, in comuna Pietrosita, judetul Dambovita.
Rasfatate de soare, vilele au vedere panoramica impresionanta spre trei masive muntoase: Leaota, Bucegi si Baiului. La parter, fiecare vila are o garsoniera cu baie proprie, iar la etaj sunt disponibile cate trei camere, fiecare cu baie proprie: doua duble twin si o dubla matrimoniala. Am adus in camere mirosul padurii, mobila fiind realizata integral din lemn, la fel ca si dusumeaua.
In fiecare camera exista televizor si internet wi fi.
Capacitatea complexului este 7 vile, cu un total de 21 de camere si 7 garsonierere. Astfel, putem gazdui 56 de persoane in regim double room, iar la cerere putem suplimenta numarul de paturi. Restaurantul Satul Prunilor are o capacitate 100 de locuri in salonul principal si de 24 de locuri in salonul mic si va asteapta cu meniuri traditionale si retete locale unice.
Satul Prunilor este locul ideal pentru workshop-uri si teambuilding-uri, la fel cum este locul perfect pentru orice vacanta. Suntem gazde perfecte pentru evenimente private – aniversari, nunti si botezuri, petreceri, lansari de produse.
In 2019, Satul Prunilor s-a numarat printre nomninalizatii TopHotel Awards, la sectiunea „Pensiunea anului in stil traditional”.
In iulie 2020, Satul Prunilor a devenit primul business din domeniul ospitalitatii din Romania certificat de SAFE Shopping Centers ca destinatie sigura.

Sustine Pensiunea Satul Prunilor:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Dambovita Pensiuni Bucegi

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Satul Prunilor, Pietrosita, judetul Dambovita