X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Maramures > Ocna Sugatag > Pensiunea Sandra din Ocna Sugatag 3*

Pensiunea Sandra din Ocna Sugatag , Ocna Sugatag, judetul Maramures

Pensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul MaramuresPensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul MaramuresPensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul MaramuresPensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul MaramuresPensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul MaramuresPensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul MaramuresPensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul MaramuresPensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul MaramuresPensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul Maramures

Prezentare Pensiunea Sandra din Ocna Sugatag

Pensiunea Sandra din Ocna Sugatag se afla vis-a-vis de strand. Va ofera cazare in 3 camere a cate doua locuri, 4 camere cu 3 locuri si o camera pentru 4 persoane. Camerele sunt dotate fiecare cu baie cu dus, apa calda, televizor. Fiecare camera ofera confort, impletind traditionalul cu modernul. Exclusiv pentru clientii pensiunii oferim acces la bazinul cu Apa Sarata Calda pentru tratament(recomandate in afectiunile reumatismale, ale aparatului locomotor, sistemului nervos periferic, bolilor respiratorii si ginecologice) si relaxare si Sauna Finlandeza cu aroma-terapie. De asemenea se poate solicita masaj(corporal, reflexoterapie) oferite de un specialist in domeniu.

Pensiunea va asigura suplimentar acces la bucatarie, sala de mese cu masa rezervata pentru fiecare camera, terasa exterioara si barbecue. De asemenea, pe parcursul sejurului la pensiunea Sandra dispuneti de legatura telefonica, internet, televiziune prin cablu cu 26 de posturi.
Pensiunea functioneaza in toate anotimpurile, dispunand de incalzire proprie.
Personalul pensiunii vorbeste limbile romana, engleza, maghiara si germana. Eventualele detalii pentru drumetii si trasee turistice le veti putea solicita la receptie.

Sustine Pensiunea Sandra din Ocna Sugatag:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Maramures Pensiuni Maramures

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Sandra din Ocna Sugatag, Ocna Sugatag, judetul Maramures