X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Suceava > Vatra Dornei > Pensiunea Roua Diminetilor 3*

Pensiunea Roua Diminetilor , Vatra Dornei, judetul Suceava

Pensiunea Roua Diminetilor, Vatra Dornei, judetul SuceavaPensiunea Roua Diminetilor, Vatra Dornei, judetul SuceavaPensiunea Roua Diminetilor, Vatra Dornei, judetul SuceavaPensiunea Roua Diminetilor, Vatra Dornei, judetul SuceavaPensiunea Roua Diminetilor, Vatra Dornei, judetul SuceavaPensiunea Roua Diminetilor, Vatra Dornei, judetul SuceavaPensiunea Roua Diminetilor, Vatra Dornei, judetul SuceavaPensiunea Roua Diminetilor, Vatra Dornei, judetul Suceava

Prezentare Pensiunea Roua Diminetilor

Situata mai retras de Vatra Dornei (la nici 10 km) undeva pe malul Bistritei la intretaierea drumului principal DN 17 BE Piatra Neamt cu o serie de drumuri forestiere locale (Rusca 1, Rusca 2 si Gheorghiteni), se afla pensiunea Roua Diminetii. Este o locatie frumoasa care indeamna turistii la odihana si chef si-i incita la diverse activitati de agrement. Acesta deoarece aici totul este la indemana, fiind placut si confortabil. Este un loc in care turistul vine, sta si petrece cu grupul de prieteni fara a fi deranjat de nimeni si nimic, fiind inconjurat numai de munti si ape si poate deranjat uneori de zgomotul vreunei carute care mai trece pe acolo.
Variantele de agrement ale acestei pensiuni pot fi multiple. Astfel, pozitia acesteia permite un acces facil pe Giumalau (cu masina obisnuita pe Rusca 1 pana mai sus de Table si apoi doi km pe jos), vizitarea stanii traditionale de pe Rusca 2 (6 km - cu masina) nu inainte de a pescui si servi un pestac la Marioara ori Dulgheru, river rafting chiar din pragul pensiunii - pe Bistrita la vale, prin chei. Vizitarea Manastirii Adormirea Maicii Domnului sau o tura prin cheile Zugrenilor pot crea la randul lor o serie de frumoase amintiri.

Practic la Roua Diminetii, nimeni nu se poate plictisi...nu are cum... veniti si va convingeti !

Sustine Pensiunea Roua Diminetilor:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bucovina Pensiuni Suceava

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Roua Diminetilor, Vatra Dornei, judetul Suceava