X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Bihor > Remeti > Pensiunea Remeti 3*

Pensiunea Remeti , Remeti, judetul Bihor

Pensiunea Remeti, Remeti, judetul BihorPensiunea Remeti, Remeti, judetul BihorPensiunea Remeti, Remeti, judetul BihorPensiunea Remeti, Remeti, judetul BihorPensiunea Remeti, Remeti, judetul BihorPensiunea Remeti, Remeti, judetul BihorPensiunea Remeti, Remeti, judetul BihorPensiunea Remeti, Remeti, judetul BihorPensiunea Remeti, Remeti, judetul Bihor

Prezentare Pensiunea Remeti

Una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara poarta un nume infricosator: Valea Iadului. Pana si Spanul domnesc Dimitrie Meciu, la 1816, scrie ca acest tinut nu ar trebui sa se numeasca Iad, ci Rai, atat pentru magia iscata de frumusetile sale, cat si pentru oamenii sai aparte.

Asezata intr-un mirific spatiu montan, in apropierea lacurilor de acumulare Dragan si Lesu, pe Valea Iadului, la aproximativ 100 m de Toplita - Lacul fara fund, Pensiunea Remeti ofera clientilor sai, un cadru perfect pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana.

Timpul liber poate fi petrecut pe culmile muntilor, vizitand nenumaratele pesteri, chei, creste, de catre cei pasionati de drumetii, iar cei dornici de relaxare pot sa-si petreaca timpul practicand pescuitul, facand plaja, baie, plimbari la toate lacurile existente in zona.

Un atuu important al Pensiunii Remeti, il reprezinta faptul ca familia noastra detine o brutarie, motiv pentru care la noi intotdeauna painea va fi proaspata si din partea casei pentru clientii care servesc masa la noi.

Doar o data sa veniti si veti fi cuceriti atat de frumusetile naturale ale muntilor si vailor zonei, cat si de ospitalitatea si facilitatile oferite de gazda.

Pentru rezervari va rugam sa sunati la nr de telefon afisat cu cel putin trei zile inainte de data dorita pentru cazare.

Va asteptam cu mult drag!
Familia Costea

Sustine Pensiunea Remeti:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Apuseni Pensiuni Bihor

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Remeti, Remeti, judetul Bihor