X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Brasov > Brasov > Pensiunea Radu 3*

Pensiunea Radu , Brasov, judetul Brasov

Pensiunea Radu, Brasov, judetul BrasovPensiunea Radu, Brasov, judetul BrasovPensiunea Radu, Brasov, judetul BrasovPensiunea Radu, Brasov, judetul BrasovPensiunea Radu, Brasov, judetul BrasovPensiunea Radu, Brasov, judetul BrasovPensiunea Radu, Brasov, judetul BrasovPensiunea Radu, Brasov, judetul BrasovPensiunea Radu, Brasov, judetul Brasov

Prezentare Pensiunea Radu

Pensiunea Radu este situata intr-o zona minunata, la 5 minute de Brasov, in localitatea Timisu de Jos, intre paduri de brad si de stejar, la poalele muntilor Piatra Mare si Postavarul.

Cu scopul de a face din vacanta dumneavoastra una de neuitat, am pus la punct atat detalii arhitecturale, cat si de design interior, incercand sa creem o atmosfera calda si primitoare.

La Pensiunea Radu va treziti in mireasma conurilor de brad si admirati privelistea montana exceptionala din balconul camerei dumneavoastra.

Indiferent daca vreti sa petreceti cu prietenii, sa aveti o vacanta romantica alaturi de persoana iubita, sau sa veniti cu familia in mijlocul naturii, locul ideal pentru toate acestea este Pensiunea Radu.

De la pensiune aveti acces direct catre: Brasov, Poiana Brasov si Predeal. De asemenea aveti la dispozitie trasee montane spre Canionul 7 Scari, Pestera Ursilor si Partia de schi Bunloc.

Pentru mai multe informatii despre locatia pensiunii va rugam sa vizitati website-ul nostru.

Va asteptam cu drag.

Sustine Pensiunea Radu:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Imprejurimile Brasovului Pensiuni Brasov

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Radu, Brasov, judetul Brasov