X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Brasov > Moeciu de Sus > Pensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus 3*

Pensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus , Moeciu de Sus, judetul Brasov

Pensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul BrasovPensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul BrasovPensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul BrasovPensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul BrasovPensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul BrasovPensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul BrasovPensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul BrasovPensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul BrasovPensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul Brasov

Prezentare Pensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita, departe de zgomotul orasului.

Situat la doar 10 km de Castelul Bran, Moeciu de Sus, va intampina cu farmecul specific satelor de munte. Peisajul incantator imbie la drumetii, aerul curat si tare este la el acasa.

Factori naturali Bioclimat tonic, stimulator, aer curat fara praf si alergeni, bogate radiatii ultraviolete, atmosfera cu un bogat continut de ioni negativi.

Padurile de brad si fag de pe inaltimile din jur asigura un aer puternic ozonat statiunii, care are un aer specific de depresiune intramontana.

Climat subalpin cu veri racoroase, temperatura medie este de 16 C. In orice punct cardinal ai porni la drumetie din Moeciu de Sus, nu-i chip sa te plictisesti.

Iubitorii schiului pot ajunge cu masina in mai putin de 30 de minute la mica partie dotata cu cablu, din satul Fundata, noua partie din Bran, sau la Poiana Brasov.

Sustine Pensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bran Moeciu Pensiuni Brasov

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Pui de Urs din Moeciu de Sus, Moeciu de Sus, judetul Brasov