X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Brasov > Predelut > Pensiunea Predelut 3*

Pensiunea Predelut , Predelut, judetul Brasov

Pensiunea Predelut, Predelut, judetul BrasovPensiunea Predelut, Predelut, judetul BrasovPensiunea Predelut, Predelut, judetul BrasovPensiunea Predelut, Predelut, judetul BrasovPensiunea Predelut, Predelut, judetul BrasovPensiunea Predelut, Predelut, judetul BrasovPensiunea Predelut, Predelut, judetul BrasovPensiunea Predelut, Predelut, judetul BrasovPensiunea Predelut, Predelut, judetul Brasov

Prezentare Pensiunea Predelut

In multitudinea de servicii de cazare si recreere oferite de pensiunile, vilele si hotelurile din zona Bran – Moeciu, VILA PREDELUT se distinge in peisajul local prin servicii turistice de calitate, pentru oaspetii care doresc si apreciaza conditii de cazare deosebite, relaxare, liniste si intimitate, totul intr-o atmosfera calda si prietenoasa ca la …CASA TA DE VACANTA!

VILA PREDELUT, construita în anul 2008, situata la 1,500 m distanta de Castelul Bran, este locul ideal sa petreci un sfarsit de saptamana sau chiar un concediu, în pitoreasca zona a Branului. Vila este situata în cea mai frumoasa zona a comunei Bran, satul Predelut, într-o zona linistita, cu o priveliste superba asupra muntilor Bucegi, a dealului Magura si a castelului Bran.

Intr-un cadru intim, o atmosfera calda si prietenoasa Vila Predelut va ofera conditii de cazare deosebite in 6 camere cu pat dublu si baie individuala cu dus, la parter un living generos de 50 metri patrati dotat cu semineu si o sala de mese spatioasa.

În cazul în care vrei sa profiti de aerul curat, un foisor de 12 persoane, alaturi de gratarul zidit, si o zona verde pentru agrement îti stau la dispozitie sa te relaxezi asa cum doresti.

Mobilerul nou, decorarea interioara si utilitatile instalate îti vor asigura un confort si o odihna binemeritata

Sustine Pensiunea Predelut:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bran Moeciu Pensiuni Brasov

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Predelut, Predelut, judetul Brasov