X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Harghita > Odorheiu Secuiesc > Pensiunea Panorama 4*

Pensiunea Panorama , Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita

Pensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul HarghitaPensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul HarghitaPensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul HarghitaPensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul HarghitaPensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul HarghitaPensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul HarghitaPensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul HarghitaPensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul HarghitaPensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita

Prezentare Pensiunea Panorama

Pensiunea Panorama isi desfasoara activitatea pe Strada Moricz Zsigmond Nr.76, la 1000 de metrii de centrul orasului Odorheiu Secuiesc. Pensiunea este ideal pentru cei care doresc un loc de odihna cu o ambianta linistita, departe de zgomotul orasului, intr-o zona verde.
Pensiunea are 8 camere cu cate doua paturi si 4 paturi suplimentare, ceea ce inseamna, ca pensiunea ofera spatiu de dormit pentru 20 de persone.Una din camere este special amenajata, pentru persoane cu handicap, si totodata 2 camere sunt dotate cu jacuzzi. Marimea camerelor este de 18-20 m2, iar fiecare camera are baie proprie. Parcarea este asigurata in spatiu inchis si supravegheat. Daca doriti sa va odihniti, sau va aflati in orasul nostru pentru afaceri, vizitati-ne pensiunea care are camere bine amenajate, sala de conferinte, sauna, wireless internet, si personal bine pregatit.
Personalul de la receptie va sta la dispozitia Dvs. pentru eventualele cerinte. Totodata veti primi si informatii despre oras si imprejurimile acestuia, sau despre evenimente, desfasurari din orasul nostru in perioada respectiva. Pentru petrecerea timpului liber va putem recomanda teatrul, excursii, sport,divertismente, respective programe facultative.

Sustine Pensiunea Panorama:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Tinutul Secuiesc Pensiuni Harghita

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Panorama, Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita