X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Timis > Timisoara > Pensiunea Nora 3*

Pensiunea Nora , Timisoara, judetul Timis

Pensiunea Nora, Timisoara, judetul TimisPensiunea Nora, Timisoara, judetul TimisPensiunea Nora, Timisoara, judetul TimisPensiunea Nora, Timisoara, judetul TimisPensiunea Nora, Timisoara, judetul TimisPensiunea Nora, Timisoara, judetul TimisPensiunea Nora, Timisoara, judetul Timis

Prezentare Pensiunea Nora

Pentru cei care se afla la Timisoara in vizita de afaceri sau doar ca sa cunoasca mai bine orasul, Pensiunea Nora ofera o ambianta eleganta si confortabila pe tot parcursul sejurului.

Calitatea dotarilor, amenajarea interioara deosebita si atentia acordata celui mai mic detaliu, profesionalismul angajatilor si promptitudinea serviciilor, fac ca Pensiunea Nora sa poata garanta un sejur memorabil.

La dispozitia oaspetilor se afla un numar de 12 camere dedicate nefumatorilor, dintre care o camera single, 5 camere duble si 6 camere matrimoniale, fiecare dotata cu aer conditionat, aport de aer proaspat purificat si umidifcat, LCD, cablu TV, telefon, acces internet wireless, seif, minibar.

Restaurantul, cu o capacitate de 90 de locuri, ofera un climat confortabil si elegant, iar maestrii bucatari incanta gusturile cu savuroasele preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu cele mai fine bauturi, oferind astfel o experienta unica.

Salonul, cu o capacitate de 140 de locuri, poate fi inchiriat pentru ocazii speciale, precum nunti, botezuri, zile de nastere, revelioane, petreceri diverse. Dotarea salonului cu videoproiector permite sustinerea diferitelor conferinte sau sesiuni de team-building.

Avand o capacitate de 160 de locuri, gradina de vara permite oaspetilor sa se bucure alaturi de prieteni de o ambianta racoroasa, oferita de sistemul de racire a aerului prin vapori, degustand totodata preparate la grill sau la protap. Pentru un cadru mai intim, le sta la dispozitie foisorul cu o capacitate de 30 de locuri

NOU!!! Pensiunea Nora ofera clientilor sai un pachet promotional pentru week-end:
Varianta I- camera single 120 ron,camera dubla-160 ron.
Varianta II - camera single-150 ron,camera dubla- 200 ron cu 3 mese pe zi incluse.

Sustine Pensiunea Nora:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Banat Pensiuni Timis

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Nora, Timisoara, judetul Timis