X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Prahova > Sinaia > Pensiunea New Aosta Garden 3*

Pensiunea New Aosta Garden , Sinaia, judetul Prahova

Pensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul PrahovaPensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul PrahovaPensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul PrahovaPensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul PrahovaPensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul PrahovaPensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul PrahovaPensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul PrahovaPensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul PrahovaPensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul Prahova

Prezentare Pensiunea New Aosta Garden

Vila a fost construita in 1911 si a fost complet renovata, modernizata si utilata in anul 2011, pastrand in decoratiunile interioare atmosfera boema a trecutului. Pozitia pe drumul catre Cota 1400, in apropierea Castelului Peles, va garanteaza un peisaj unic. Vila dispune de 18 locuri de cazare dispuse in 6 camere duble si 2 camere triple, toate dotate cu baie proprie, TV cablu si internet wireless. Bucataria complet utilata precum si sala de mese cu capacitatea de 36 de locuri ofera oportunitatea de a petrece momente intime in compania celor dragi. Dispunem si de un spatiu de relaxare, dotat cu masa de ping-pong sau sala de team-building cu capacitate de 18 locuri. Terasele din gradina si spatiul amenajat cu gratare pot reintregi bucuria de a va afla la munte intr-un peisaj spectaculos.
Prin intermediul ASOCIATIEI TURISTICE SINAIA, a carei membra a devenit de curand, PENSIUNEA New Aosta Garden*** va ofera reduceri de 25% la Restaurantul ApresSki de la Cota1400 si 10% reducere la pizzeria La Strada ,restaurantul Stana Regala si Restaurantul Snow, de la baza telecabinei Sinaia.
De asemenea, impreuna cu partenerii nostri,organizam excursii pe munte cu autoturism de teren pe diferite trasee.

Va asteptam !!!

Sustine Pensiunea New Aosta Garden:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Valea Prahovei Pensiuni Prahova

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea New Aosta Garden, Sinaia, judetul Prahova