X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Suceava > Poiana Negrii > Pensiunea Miruna din Poiana Negrii 2*

Pensiunea Miruna din Poiana Negrii , Poiana Negrii, judetul Suceava

Pensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul SuceavaPensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul SuceavaPensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul SuceavaPensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul SuceavaPensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul SuceavaPensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul SuceavaPensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul SuceavaPensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul SuceavaPensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul Suceava

Prezentare Pensiunea Miruna din Poiana Negrii

In apropiere de statiunea Vatra Dornei, in comuna Poiana Negrii, in apropierea izvorului de apa minerala, veti gasi un colt de natura plin de liniste cu privelisti minunate oferite de Muntii Calimani si Suhard. Cadrul este unic, reconfortant, menit sa satisfaca toate dorintele si cerintele clientilor indiferent de virsta.
In zona se poate urca pe Vf. Ousorul (1639m), se poate vizita Schitul 12 Apostoli, iar o excursie la Rezervatia 12 Apostoli (1760m) nu este ceva ce se poate face in fiecare zi, traseele calare sau drumurile de biciclete montane fiind si ele in topul preferintelor turistilor ce vin si poposesc in Poiana Negri.
Pensiunea Miruna are aspect de casa primitoare ce asteapta musafiri; fiecare camera are propriul stil pentru mobilier, zugraveala si finisaje, imbinind modernul cu clasicul intr-un mod pe ca speram sa il gasiti atragator.
Accesul este foarte usor, pensiunea aflandu-se la la doar 15 minute de Vatra Dornei pe E58 (DN17) spre Bistrita.

Sustine Pensiunea Miruna din Poiana Negrii:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bucovina Pensiuni Suceava

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Miruna din Poiana Negrii, Poiana Negrii, judetul Suceava