X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Gorj > Tismana > Pensiunea Magnolia din Tismana 3*

Pensiunea Magnolia din Tismana , Tismana, judetul Gorj

Pensiunea Magnolia din Tismana, Tismana, judetul Gorj

Prezentare Pensiunea Magnolia din Tismana

Pensiunea Magnolia - locul in care se regasește farmecul stilului rustic și savoarea bunataților din bucataria romaneasca. Pensiunea este situata in județul Gorj, la 4 km de Manastirea Tismana și la 30 km de Targu-Jiu.

Pensiunea pune la dispoziția turiștilor 8 camere (4 camere duble , 2 camere triple si un apartament cu 2 camere de 4 locuri ,capacitate totala de 18 locuri care beneficiaza de tot confortul necesar pentru relaxare dar și pentru petrecerea timpului liber: televizor,wireless, baie, apa calda si rece non stop caldura(centrala proprie),living, terasa de vara,parcare monitorizata video,gratar,teren de volei si baschet,masa de tenis si de biliard,helesteu .De asemenea pentru servirea mesei pensiunea dispune de un restaurant "Stil rustic și romanesc in Tismana, Gorj" , unde se servește mancare ca la mama acasa: sarmaluțe cu mamaliguța, tochitura țaraneasca, ciorba de pui, de fasole cu os afumat in paine, zacusca etc.
La cerere se pot organiza mese festive de CRACIUN si REVELION, seri cu specific romanesc și meniuri la cerere din bucataria tradiționala.Pentru cei care prefera sa serveasca masa sub cerul liber pensiunea dispune de o terasa exterioarade 50 locuri unde se pot face (la cerere) și gratare.Chiar și cei ce vin cu automobilele personale sunt bineveniți la aceasta pensiune punandu-se la dispoziția acestora o parcare proprie de 20 locuri.Amatorii de pescuit sau iubitorii de pești se pot bucura in voie de compania peștilor admirandu-i in heleșteul pensiunii.

Nici copii nu au fost uitați, pensiunea punandu-le la dispoziție un loc de joaca special amenajat. Iubitorii de sport și pot petrece timpul pe terenul de fotbal și cel de volei din curtea de 10.000mp a pensiunii.Pensiunea organizeaza și mese speciale de Paște!Informații suplimentare:- pentru copiii cazați in camera cu parinții, cu varsta de pana la 8 ani, cazarea este gratis.- pentru grupuri organizate tarifele sunt negociabile, in funcție de numarul de persoane cazate, durata sejurului și serviciile solicitate.- confirmarea cererii de rezervare se face telefonic.- plata serviciilor de cazare și a serviciilor suplimentare se face cu numerar și prin transfer bancar.

Obiective turistice:
- Manastirea Tismana - este cel mai vechi asezamant monahal din Èšara Romaneasca, avand un rol primordial in mentinerea credintei ortodoxe de-a lungul a peste 600 de ani.
- Schiturile Cioclovina de Sus și de Jos - ridicate din zid in anii 1714-1715 au fost locul preferat de intalnire intre Tudor Vladimirescu si duhovnicul sau Dionisie Lupu (devenit mitropolit), pe atunci staret al Sfintei Manastiri Tismana.
- Padurea de castani comestibili - declarata MONUMENT AL NATURII ocupa o suprafata de 40 ha, asigura o productie intre 35 si 65 tone de fructe pe an.
- Peștera Gura Plaiului de la Toplești
- Pastravaria Tismana - cea mai mare pastravarie din țara.
- Casa memoriala Constantin Brancuși - situata in Hobița la 10 km in direcția Tg-Jiu.
- Cheile Sohodului - situate la 20km in direcția Tg-Jiu.
- Monumentul lui Tudor Vladimirescu
- Podul lui Dumnezeu - natural.

Sustine Pensiunea Magnolia din Tismana:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Oltenia Pensiuni Gorj

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Magnolia din Tismana, Tismana, judetul Gorj