X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Bacau > Bacau > Pensiunea Lumina *

Pensiunea Lumina, Bacau, judetul Bacau

Pensiunea Lumina, Bacau, judetul BacauPensiunea Lumina, Bacau, judetul BacauPensiunea Lumina, Bacau, judetul BacauPensiunea Lumina, Bacau, judetul BacauPensiunea Lumina, Bacau, judetul Bacau

Prezentare Pensiunea Lumina

Situata in comuna Letea Veche, la 4 km de municipiul Bacau, pensiunea Lumina este o pensiune - restaurant deschisa la inceputul lunii noiembrie 2003 si este situata intr-o zona linistita si intima, pe soseaua de centura Iasi - Bucuresti.
Pensiunea “Lumina” Bacau va asteapta cu un cadru potrivit atat pentru turism si cazare in Bacau, cat si pentru diverse evenimente. Daca doriti cazare in Bacau va punem la dispozitie 10 camere, care pot fi inchiriate in regim single sau double si cu 3 si 4 paturi, dotate cu baie cu dus (cada cu hidromasaj), LCD cu TV satelit, frigider, telefon, room-service, iîncalzire proprie, toate gandite pentru a va asigura tot confortul de care aveti nevoie. In restaurantul nostru se pot organiza nunti, botezuri, mese festive, dar si intalniri de afaceri. Personalul poate crea atat atmosfera unui pranz de lucru, cat si pe cea a unei cine romantice.
Restaurantul Pensiunii “Lumina” Bacau a fost amenajat astfel incat sa va ofere confort şi intimitate, remarcandu-se totodata prin eleganta. El dispune de 140 de locuri. Meniul poate satisface cele mai diverse gusturi, atat ale amatorilor de mancaruri traditionale - ciorbe, gratar, mici sau sarmale, pe cele ale iubitorilor de paste si preparate internationale, cât şi pe ale celor care doresc platouri lacto-vegetariene. Stilul restaurantului este completat de o terasa, plina de verdeata si flori, de primavara pana toamna tarziu.

Sustine Pensiunea Lumina:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Moldova Pensiuni Bacau

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Lumina, Bacau, judetul Bacau