X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Maramures > Calinesti > Pensiunea La Ursanu 2*

Pensiunea La Ursanu , Calinesti, judetul Maramures

Pensiunea La Ursanu, Calinesti, judetul MaramuresPensiunea La Ursanu, Calinesti, judetul MaramuresPensiunea La Ursanu, Calinesti, judetul MaramuresPensiunea La Ursanu, Calinesti, judetul MaramuresPensiunea La Ursanu, Calinesti, judetul MaramuresPensiunea La Ursanu, Calinesti, judetul MaramuresPensiunea La Ursanu, Calinesti, judetul Maramures

Prezentare Pensiunea La Ursanu

Intr-o zonă liniștită și insorită a Maramureșului, Pensiunea La Ursanu este situată in comuna Călinești, Strada Principală, Nr. 512.

Prietenoasă si calduraosa, pensiunea noastră, in cele patru anotimpuri, vă oferă un tablou de liniște, lumină și culoare trimițandu-vă departe de zbuciumul orașului.

Se află in apropierea oraselor Ocna -Sugatag (5km) si Sighetu Marmatiei (20 km), fiind un punct de plecare catre multe atractii turistice.

Plimbările prin locuri ce aduc aminte de legende și de personaje fantastice, dar mai ales liniștea și ospitalitatea gazdelor care vă așteaptă să descoperiți cele mai frumoase locuri de pe plaiurile maramureșene, oferindu-vă ocazia de a vă delecta cu preparate tradiționale și specifice Maramureșului.

Pensiunea La Ursanu este locul ideal unde vă puteți relaxa și să vă eliberați de stresul cotidian.

Pensiunea dispune de 12 locuri de cazare, a patru camere, dintre care o cameră de 4 persoane (pat matrimonial și două paturi single), 2 camere de cate 3 persoane (pat matrimonial și pat single), o cameră de două persoane echipată cu un pat matrimonial.

Sustine Pensiunea La Ursanu:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Maramures Pensiuni Maramures

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea La Ursanu, Calinesti, judetul Maramures