X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Tulcea > Murighiol > Pensiunea La Traian 2*

Pensiunea La Traian , Murighiol, judetul Tulcea

Pensiunea La Traian, Murighiol, judetul TulceaPensiunea La Traian, Murighiol, judetul TulceaPensiunea La Traian, Murighiol, judetul TulceaPensiunea La Traian, Murighiol, judetul TulceaPensiunea La Traian, Murighiol, judetul TulceaPensiunea La Traian, Murighiol, judetul TulceaPensiunea La Traian, Murighiol, judetul TulceaPensiunea La Traian, Murighiol, judetul TulceaPensiunea La Traian, Murighiol, judetul Tulcea

Prezentare Pensiunea La Traian

Situata in localitatea Murghiol - Delta Dunarii pe bratul Sf. Gheorghe, Pensiunea La Traian vine in intampinarea turistilor doritori de relaxare si pescuit, cu urmatoarea oferta de cazare si structura interioara:
Cu o curte interioara vasta si frumos decorata, Pensiunea La Traian-Delta Dunarii ofera cazare in camere double sau triple sau in apartamente cu doua sau cu un dormitor.

Camerele sunt racoroase si sunt mobilate cu mobila din lemn masiv fiind dotate cu baie cu apa calda 24/24 ore, interioarele sunt finisate cu roca autohtona (cariera Mahmudia).

Pensiunea mai dispune si de bucatarie moderna, sala de mese pentru servirea micului dejun, pranzului sau cinei si unde se prepara mancarurile preferate.

Va asteptam cu drag !!!
Pensiunea La Traian Delta Dunarii - concediul dumneavoastra incepe aici !

Sustine Pensiunea La Traian:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Delta Dunarii Pensiuni Tulcea

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea La Traian, Murighiol, judetul Tulcea