X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Gorj > Targu Jiu > Pensiunea Jiul din Targu Jiu 2*

Pensiunea Jiul din Targu Jiu , Targu Jiu, judetul Gorj

Pensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul GorjPensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul GorjPensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul GorjPensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul GorjPensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul GorjPensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul GorjPensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul GorjPensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul GorjPensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul Gorj

Prezentare Pensiunea Jiul din Targu Jiu

Pensiunea Jiul va ofera cazare in Tg Jiu, la numai 5 km de centrul orasului, spre Petrosani, pe directia Parcului National Defileul Jiului. Locatia pensiunii ne-a permis sa asiguram clientilor nostri un refugiu linistit, dotat cu parcare proprie, care este in acelasi timp departe de zgomotul orasului.
Pensiunea Jiul vine in intampinarea clientilor sai cu camere spatioase, amenajate conform standardelor europene, dotate cu baie cu cabina de dus, cablu TV, internet wireless gratuit, caldura si apa calda non-stop si aer conditionat pentru perioada de vara.
Pensiunea dispune de un restaurant unde puteti servi micul dejun, pranzul sau cina si pune la dispozitia oaspetilor un gratar in curtea interioara.
Indiferent de sezon, serviciile excelente, dotarile noastre si ospitalitatea specifica orasului, ne recomanda ca destinatia ideala pentru calatorii de afaceri, vizite ale obiectivelor turistice sau pur si simplu pentru a petrece cateva clipe de relaxare in compania celor apropiati.

Sustine Pensiunea Jiul din Targu Jiu:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Oltenia Pensiuni Gorj

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Jiul din Targu Jiu, Targu Jiu, judetul Gorj