X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Suceava > Falticeni > Pensiunea Iristar 4*

Pensiunea Iristar , Falticeni, judetul Suceava

Pensiunea Iristar, Falticeni, judetul SuceavaPensiunea Iristar, Falticeni, judetul SuceavaPensiunea Iristar, Falticeni, judetul SuceavaPensiunea Iristar, Falticeni, judetul SuceavaPensiunea Iristar, Falticeni, judetul SuceavaPensiunea Iristar, Falticeni, judetul Suceava

Prezentare Pensiunea Iristar

Asezata la rascrucea drumurilor care leaga Moldova de Bucovina, īntr-o superba cladire care īmbina stilul clasic cu aerul contemporan, Pensiunea Iristar reflecta atmosfera de deplina liniste si relaxare, dupa care tanjeste fiecare turist si trecator.
Pensiunea Iristar este singura din Falticeni acreditata de catre Ministerul Turismului din Romania cu patru stele. Acest lucru certifica standardele inalte de cazare oferite de pensiune, ce fac fata oricaror cerinte ale turismului modern actual.
Arhitectura cladirii, culorile primitoare, elementele decorative, reflecta pasiunea noastra pe bun gust, de aici si denumirea aleasa. La aceste aspecte se adauga un mobilier nou si primitor, o curatenie exemplara si o intimitate absoluta.
Pensiunea beneficiaza de īncalzire prin centrala proprie, izolatie fonica si termica, locuri de parcare la cerere, o terasa, internet.
Camerele cu mobilier elegant din lemn masiv sunt spatioase si calduroase dotate cu mocheta, baie proprie, dus, cablu TV, conexiune internet, telefon si un larg spatiu de desfasurare nu ofera altceva decat confort si relaxare.

Sustine Pensiunea Iristar:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bucovina Pensiuni Suceava

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Iristar, Falticeni, judetul Suceava