X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Neamt > Ruginesti > Pensiunea Ioana din Ruginesti 3*

Pensiunea Ioana din Ruginesti , Ruginesti, judetul Neamt

Pensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul NeamtPensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul NeamtPensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul NeamtPensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul NeamtPensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul NeamtPensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul NeamtPensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul NeamtPensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul NeamtPensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul Neamt

Prezentare Pensiunea Ioana din Ruginesti

Pensiunea Ioana este amplasata la o margine de padure, intr-un cadru natural, in care se intalesc masivul Ceahlau cu lacul Izvorul Muntelui. Este o constructie in care bunul gust se regaseste in stilurile rustic si modern, frumos imbinate.

Atmosfera calda si relaxanta este oferita de privelistea minunata, de aerul curat si de ospitalitatea personalului calificat care sta la dispozitia dumneavoastra pentru ca sejurul sa fie unul de neuitat. Pensiunea Ioana este locul unde poti evada din aglomeratia si aerul poluat din oras, locul in care te poti distra si te poti relaxa cu prietenii, intr-un cadru intim, curat, primitor in care cu siguranta iti doresti sa te reintorci.

Sustine Pensiunea Ioana din Ruginesti:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Ceahlau Bicaz Pensiuni Neamt

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Ioana din Ruginesti, Ruginesti, judetul Neamt