X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Braila > Braila > Pensiunea Evergreen 4*

Pensiunea Evergreen , Braila, judetul Braila

Pensiunea Evergreen, Braila, judetul BrailaPensiunea Evergreen, Braila, judetul BrailaPensiunea Evergreen, Braila, judetul BrailaPensiunea Evergreen, Braila, judetul BrailaPensiunea Evergreen, Braila, judetul BrailaPensiunea Evergreen, Braila, judetul BrailaPensiunea Evergreen, Braila, judetul BrailaPensiunea Evergreen, Braila, judetul BrailaPensiunea Evergreen, Braila, judetul Braila

Prezentare Pensiunea Evergreen

Braila este printre putinele orase din Romania unde se mai poate simti atmosfera inceputului de secol XX, unde poti gasi linistea strazilor umbrite de platani ce domina cladirile a caror temelie a fost pusa de armatori greci, comercianti de toate natiile, avocati,cei care au facut din orasul sfarsitului de sec.XIX inceputul sec.XX cel mai mare port de la Dunare si bursa agricola a Europei. Aici poti merge pe urmele lasate de Panait Istrati ,Hariclea Darclee,Maria Filotti,Mihail Sebastian,Ana Aslan. Braila este orasul lui Fanus Neagu , Nicu Alifantis,Teo Trandafir,Johnny Raducanu .
Braila va va ramane in suflet cu frumusetea Gradinii Publice strajuita de vechiul turn de apa al orasului si delimitata spre Dunare de urme ale zidului raialei turcesti, cu unicitatea centrului istoric in care troneaza biserica fara turle Sfintii Arhangheli , bijuteria arhitectonica Teatrul Maria Filotti, intreaga strada Regala, Biserica Greaca dar si Palatul Agriculturii, faleza Dunarii marcata de constructii moderne,precum si multe altele pe care va invitam sa le descoperiti singuri.
Braila a fost si este renumita pentru frumusetea femeilor, simtindu-se amestecul de etnii de-a lungul vremurilor. Au ramas in memoria colectiva versuri ca “ La noi la Braila / La tanti Elvira / Usor se castiga lira”.
Braila are in imediata vecinatate celebra statiune Lacu Sarat renumita pentru namolul sapropelic si apa sarata cu beneficii majore pentru bolnavi.

Pensiunea urbana ,clasificata la un nivel de patru stele, “Residenza Dutzu” vrea sa se impuna prin respectarea traditiilor vechii Braile,sa ofere liniste celor ce vor innopta la noi, sa dea satisfactie gurmanzilor, sa ofere buna dispozitie.Initial,am denumit-o Evergreen dar pentru a amplifica efectul unei atmosfere familiale create de gazdele care locuiesc la aceeeasi adresa i-am schimbat denumirea in Residenza Dutzu.
Dispunem de personal calificat si dotari de exceptie in camere , care vor face sejurul Dumneavoastra o amintire pe care veti dori-o repetata.

Cu respect,
Cecilia si Mugurel Dutu

Sustine Pensiunea Evergreen:

scrie review

mai multe:

Pensiuni fluviul Dunarea Pensiuni Braila

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Evergreen, Braila, judetul Braila