X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Dambovita > Valeni Dambovita > Pensiunea Enothera Rosema 3*

Pensiunea Enothera Rosema , Valeni Dambovita, judetul Dambovita

Pensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul DambovitaPensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul DambovitaPensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul DambovitaPensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul DambovitaPensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul DambovitaPensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul DambovitaPensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul DambovitaPensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul DambovitaPensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul Dambovita

Prezentare Pensiunea Enothera Rosema

Pensiunea Enothera, este o unitate de cazare situată în județul Dâmbovița, pe șoseaua care leagă Târgoviște de Câmpulung Muscel.
Zona este o zonă de munte, cu aer curat, vegetație din belșug, peisaje mirifice, iar în apropiere se pot vizita multe atractii turistice.
Pensiunea Enothera construită în anul 2006 dispune de 10 camere duble, cu pat matrimonial, cu băi proprii cu duș sau cadă, televizoare, internet. Pentru petrecerea timpului împreună avem un salon pentru servit masa, bucatarie, doua foișoare, unul lângă piscină, iar celălalt în fața pensiunii, doua barbeque, piscină, loc de joacă pentru copii, biciclete de închiriat pentru plimbări în zonă, iar pentru îngrijirea sănătății avem disponibil un pat inteligent Ceragem dotat cu tehnologie de analizare și scanare a coloanei vertebrale, dotat cu 6 nivele de intensitate și 12 programe de termomasaj. Relaxați-vă corpul și mintea ascultând muzică în timpul termomasajului.

La noi veți găsi produse eco specifice zonei:
- preparate din carne de pui, vită, miel, porc, păstrăv. La comandă se pot prepara în mai multe variante: barbeque, la cuptor, la proțap, la groapa etc.
- branzeturi specifice zonei: caș afumat și neafumat, brânză de burduf, telemea de vaca, oaie, capra, brânza în scoarță de copac etc.
- băuturi alcoolice: țuică veche, afinată, vșinată, vin roșu, alb, roze
- băuturi alcoolice din comerț: coniac, whisky, votcă, lichioruri, aperitive
- bauturi energizante: cafea, capucino, energizanți
- băuturi racoritoare carbogazoase și necarbogazoase, fresh-uri, limonadă
- fructe din livada proprie
- dulciuri preparate în casă: papanași, clătite, plăcinte cu mere, cu dovleac, cu brânză, etc.

Sustine Pensiunea Enothera Rosema:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Valea Dambovitei Pensiuni Dambovita

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Enothera Rosema, Valeni Dambovita, judetul Dambovita