X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Gorj > Tismana > Pensiunea Ecaterina Tismana 2*

Pensiunea Ecaterina Tismana , Tismana, judetul Gorj

Pensiunea Ecaterina Tismana, Tismana, judetul GorjPensiunea Ecaterina Tismana, Tismana, judetul GorjPensiunea Ecaterina Tismana, Tismana, judetul GorjPensiunea Ecaterina Tismana, Tismana, judetul GorjPensiunea Ecaterina Tismana, Tismana, judetul GorjPensiunea Ecaterina Tismana, Tismana, judetul GorjPensiunea Ecaterina Tismana, Tismana, judetul Gorj

Prezentare Pensiunea Ecaterina Tismana

Pensiunea turistica Ecaterina din Tismana ofera un spatiu de cazare de 10 camere, 20 de locuri, bar si gradina de vara. Este situata la intersectia DN 67D cu DJ 672 care strabate orasul Tismana ca artera principala. Zona intersectiei mai este cunoscuta sub denumirea Tismana gara. Modulul de cazare este compus din : hol, baie, camera si balcon.
Posibilitatile de agrement si diversificare a programului constau in vizite si drumetii:
- Plecand de la Pensiunea „Ecaterina” – Tismana puteti sa vizitati numeroase obiective turistice cu caracter istoric si cultural dar si mirificele arii naturale protejate, multe declarate „Monument al naturii”: Pestera Gura Plaiului, Padurea de castani Eroni, Cornetul Pocruii, Izvoarele carstice, moara si pestera Fusteica de la Izvarna, Piatra Andreaua si moara cu butoaie de la Sohodol, Varful Cioclovina . La 9 km se afla casa memoriala „Constantin Brancusi” de la Hobita, tot la 9 km se afla Monumentul si „Campia soarelui” de la Pades, de unde a pornit revolutia lui Tudor Vladimirescu.
La nici 500 de pasi se afla o frumoasa pastravarie iar la 2 km spre est, in spatele pensiunii, minunata Dumbrava a Tismanei cu ciuperci si flori frumoase.
Nu in ultimul rand, traversand orasul Tismana, veti putea vizita frumoasa vale a Tismanei, cu perla ortodoxiei romanesti, Sfanta Manastire Tismana, monument istoric si de arhitectura.
- Efectuarea de drumetii pe trasee marcate, ce incanta privirea prin peisajele ce le ofera se pot face pe traseul Manastirea Tismana - schitul Cioclovina - Piatra lui Iorgovan (ctiti legenda acestuia) rezervatia de castani seculari - pesteri - stine de oi, e.t.c..
- Conditiile naturale (aer, relief, clima) sunt benefice pentru urmatorul tip de activitati:
- pentru pregatire fizica exista un traseu de cca. 3 km pentru alergare de la pensiune spre Dumbrava Tismanei ;
- nu sunt curenti de aer (viscole), pensiunea fiind in depresiunea Tismana imprejmuita de munti ;
Dispunem de centrala termica proprie care asigura caldura si apa calda.
La 3 km. exista teren de fotbal de dimensiune standard si alaturi de unitate, un teren pentru diferite aplicatii tactice utile diferitelor discipline sportive.
Aerul puternic ionizat si traseele din imprejurimi, marcate si cu locuri amenajate pentru popas, cu privelisti incantatoare si muzica padurii, sunt multiple argumente sa ne vizitati, pentru refacere dupa stresul acumulat in timpul anului.

NOU !!!
Reţineţi loc încă de acum ca să puteţi participa în timp oportun pentru slujba religioasă de la Sfânta Mănăstire Tismana.
Rezervări la tel. 0735134512 – Dir. Pensiune: Dna Mioara Frăţilescu
0735025890 - Receptie
E-mail rapid: fratilescunicu@yahoo.com
sau pe adresa de e-mail: pensiuni@pensiuneaecaterina.ro

OFERTĂ DE PASTI 500 ron !!!


Sustine Pensiunea Ecaterina Tismana:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Nordul Olteniei Pensiuni Gorj

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Ecaterina Tismana, Tismana, judetul Gorj