X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Mehedinti > Dubova > Pensiunea Dubova 3*

Pensiunea Dubova , Dubova, judetul Mehedinti

Pensiunea Dubova, Dubova, judetul MehedintiPensiunea Dubova, Dubova, judetul MehedintiPensiunea Dubova, Dubova, judetul MehedintiPensiunea Dubova, Dubova, judetul MehedintiPensiunea Dubova, Dubova, judetul MehedintiPensiunea Dubova, Dubova, judetul MehedintiPensiunea Dubova, Dubova, judetul MehedintiPensiunea Dubova, Dubova, judetul MehedintiPensiunea Dubova, Dubova, judetul Mehedinti

Prezentare Pensiunea Dubova

Pensiunea turistica “Dubova” este situata in Defileul Dunarii in zona de munte denumita Cazane, in localitatea Dubova jud. Mehedinti, clasificata la 3 stele de Ministerul Turismului.
Padurile din zona Dubovei au un fond cinegetic deosebit de bogat si variat. In sezon cei autorizati pot vana iepuri, vulpi, lupi, mistreti, capriori, iar cu autorizatie speciala cerbi si ursi. Prin traditie se practica vanatoarea la goana sau la panada.
Pestera Veterani este o alta atractie pentru cei ce fac o excursie cu barca ( pestera este accesibila numai pea pa ). De mici dimensiuni usor de vizitat a fost locuita de om inca de acum 400.0000 de ani si din antichitate pana in evul mediu a fost folosita in scopuri militare. Stiati ca este prima pestera cartata din lume ?
Sporturi extreme: motocros, turismul de aventura.
Spatiile de cazare sunt amenajate la etajul 1 al cladirii compuse din 4 camere, prevazute cu grup sanitar pentru fiecare camera.
Accesul la etaj se face prin scara de acces, unde este amenajata o terasa acoperita. La etaj este un hol de acces in camere, terasa acoperita de la etaj cu acces direct din curte, este amenajata ca un spatiu pentru servirea mesei , cafelei si pentru jocuri de sah table etcSustine Pensiunea Dubova:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Malul Dunarii Pensiuni Mehedinti

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Dubova, Dubova, judetul Mehedinti