X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Brasov > Bran > Pensiunea Doua Rauri 3*

Pensiunea Doua Rauri , Bran, judetul Brasov

Pensiunea Doua Rauri, Bran, judetul Brasov

Prezentare Pensiunea Doua Rauri

Pensiunea Doua Rauri ofera cazare in conditii de confort total in mijlocul naturii salbatice,in cinci camere dintre care doua duble matrimoniale cu baie proprie,doua camere duble matrimoniale cu o baie comuna si o camera extralarge cu doua paturi duble matrimoniale si baie mare cu cada proprie.
Casa are un living generos, complet mobilat si decorat,dotat cu TV mare cu receiver HD, instalatie de sunet si echipament de calcul, internet wireless.
La parter mai gasim bucataria complet mobilata si dotata,la dispozitia oaspetilor, cat si terase largi si acoperite, cu gratar zidit.

Locatia naturala este de exceptie, pe Valea Glajeriei, intre Bran si Statiunea Rasnov, cu vedere directa la Vf Omul (Muntii Bucegi) cat si la Masivul Piatra Craiului si la Magura Codlei, cu acces pe asfalt din Paraul Rece, deci aproape de Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Poiana Brasov, Rezervatia Naturala de Ursi Zarnesti, Valea Rasnoavelor si alte destinatii montane.

Curtea de aproape 3000 mp este marginita de doua rauri de munte cu apa cristalina si care fac un fond sonor foarte relaxant si odihnitor.
Proprietatea se afla in imediata apropiere a padurii, intr-un adevarat paradis al pasarilor.
Peste drum avem o mare pastravarie, unde se pot gasi oricand pastravi proaspeti.
La cateva sute de metrii, se afla Maggie Ranch, o herghelie de cai a unor americani pe plaiuri transilvanene, unde se pot inchiria cai de calarie, dispunand si de un mare manej.

La poarta noastra se intilnesc diferite trasee turistice, cum ar fi traseu catre Cabana Diham, catre Vf Omul, sa. De asemenea, se pot face plimbari usoare in imprejurimile care beneficiaza de peisaje care iti taie respiratia, dominate de Masivele Bucegi si Piatra Craiului si brazdate de o bogatie de ape de munte.

Sustine Pensiunea Doua Rauri:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bran Moeciu Pensiuni Brasov

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Doua Rauri, Bran, judetul Brasov