X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Bihor > Damis > Pensiunea Dolina 1*

Pensiunea Dolina , Damis, judetul Bihor

Pensiunea Dolina, Damis, judetul BihorPensiunea Dolina, Damis, judetul BihorPensiunea Dolina, Damis, judetul BihorPensiunea Dolina, Damis, judetul BihorPensiunea Dolina, Damis, judetul BihorPensiunea Dolina, Damis, judetul BihorPensiunea Dolina, Damis, judetul BihorPensiunea Dolina, Damis, judetul BihorPensiunea Dolina, Damis, judetul Bihor

Prezentare Pensiunea Dolina

Situata intr-o asezare rurala pitoreasca din Muntii Padurea Craiului, Pensiunea Dolina este locul ideal pentru cei ce doresc sa-si petreaca concediul sau weekend-ul alaturi de familie si prieteni, într-un cadru relaxant, departe de forfota citadina.
Satul Damis apartine comunei Bratca, judetul Bihor si dispunde de un intreg “arsenal” de resuse naturale. Din vatra satului, oriunde iti indrepti privirea, poti admira paduri seculare si dealuri inalte, fanete si poieni pline de flori multicolore, doline si avene.

Pensiunea Dolina, denumita astfel dupa interesantele forme de relief exocarstic specifice zonei, are o arhitectura deosebita, fiind construita din busteni de brad (lemn rotund) si din piatra.
Datorita structurii si modului de imbinare a busteanului rotund, piesa cu piesa ca intr-un joc lego, cat si datorita elementelor decorative, pensiunea Dolina este unica in zona.

Avand posibilitatea de a inchiria pensiunea doar pentru dumneavoastra, la preturi atractive, veti avea garantia intimitatii totale si a destinderii de care aveti nevoie.

Pensiunea agroturistica Dolina este amplasata in localitatea Damis nr. 211, comuna Bratca, judetul Bihor, in partea de nord-vest a Romaniei.

Accesul in Damis este facil si se realizeaza astfel:

- dinspre Oradea – 55 km pe soseaua nationala E-60 – pana la Borod; de la Borod se ramifica drumul judetean 764D spre Bratca. Distanta dintre Borod si Bratca este de 10 km, iar din localitatea Bratca mai sunt 10 km pana in Damis.

- dinspre Cluj – 94 km pe soseaua nationala E-60 – pana la Borod; de la Borod se ramifica drumul judetean 764D spre Bratca. Distanta dintre Borod si Bratca este de 10 km, iar din localitatea Bratca mai sunt 10 km pana in Damis.Sustine Pensiunea Dolina:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Apuseni Pensiuni Bihor

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Dolina, Damis, judetul Bihor