X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Maramures > Barsana > Pensiunea Denisa din Barsana 3*

Pensiunea Denisa din Barsana , Barsana, judetul Maramures

Pensiunea Denisa din Barsana, Barsana, judetul MaramuresPensiunea Denisa din Barsana, Barsana, judetul MaramuresPensiunea Denisa din Barsana, Barsana, judetul MaramuresPensiunea Denisa din Barsana, Barsana, judetul MaramuresPensiunea Denisa din Barsana, Barsana, judetul MaramuresPensiunea Denisa din Barsana, Barsana, judetul MaramuresPensiunea Denisa din Barsana, Barsana, judetul Maramures

Prezentare Pensiunea Denisa din Barsana

Pensiunea Denisa este situata in localitatea Valeni ,pe malul Izei, intr-un peisaj traditional, care te va face sa te simti special, intr-un loc unde inca se pastreaza traditiile, pe drumul ce leaga Barsana de Ocna Sugatag sau Valea Izei de Valea Cosaului.

Pensiunea Denisa va pune la dispozite 5 camere, (la cerere se pot suplimenta paturile), bai, bucatatie, loc de joaca pentru copii, foisor, gratar, parcare, ...iar mancarea si bautura este traditionala, ecologica, din gospodaria proprie si fara portie!

Foarte aproape de toate atractiile turistice!

- Pensiunea dispune de 5 camere cu doua locuri fiecare. La cerere se pot adauda inca 5 paturi suplimentare.
- Trei camere au baie proprie, pentru celelalte doua fiind disponibile alte doua bai. Oferim mancare multa si gustoasa, la pret rezonabil. Horinca din partea casei!
- Exista loc de joaca pentru copii, foisor si leagan pentru relaxare si odihna.
- La cerere, se pot organiza plimbari pe carare, drumetii cu caruta (sania), foc de tabara.
- De pe dealul alaturat aveti belvedere si se pot fotografia cele mai frumoase apusuri cand soarele coboara dupa muntii Gutai.
- Fiind pensiune agroturistica felul de primire este unul traditional, turistii sunt tratati ca musafiri.
- Daca doresc, turistii se pot implica in activitatile gospodaresti de sezon, de ex.: cursuri de formare in meseria de cosas cu premii pentru cel mai bun cosas!
- De asemenea, la cerere pentru un grup mai mare si o perioada de cateva zile, se pot organiza cursuri de initiere in arta cioplitului lemnului. Ca referinte avem pe mesterul popular Patru Godja Pupaza din Valea Stejarului, tatal gazdei.
- Tot la cerere organizam pentru cei carora le place distractia, bauta moroseneasca: ceteras, horinca, hori si jocuri cu strigaturi.


“Lemn” şi “apă” sunt două cuvinte care definesc cel mai bine Maramureşul. Istoria, tradiţia şi viaţa maramureşenilor sunt cioplite în lemnul bisericilor şi al porţilor, iar numeroase ape curgătoare sunt întinse pe toată zona, ca o pânză de păianjen, formând văi cunoscute: Mara, Iza, Vişeu şi Vaser.
Întreaga regiune a Maramuresului este un “muzeu deschis”, cunoscută pentru stilul de viaţă neschimbat şi pentru satele şi bisericile din lemn bine păstrate... Va asteptam!

Sustine Pensiunea Denisa din Barsana:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Maramures Pensiuni Maramures

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Denisa din Barsana, Barsana, judetul Maramures