X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Valcea > Horezu > Pensiunea Dana 3*

Pensiunea Dana , Horezu, judetul Valcea

Pensiunea Dana, Horezu, judetul ValceaPensiunea Dana, Horezu, judetul ValceaPensiunea Dana, Horezu, judetul ValceaPensiunea Dana, Horezu, judetul ValceaPensiunea Dana, Horezu, judetul ValceaPensiunea Dana, Horezu, judetul ValceaPensiunea Dana, Horezu, judetul ValceaPensiunea Dana, Horezu, judetul ValceaPensiunea Dana, Horezu, judetul Valcea

Prezentare Pensiunea Dana

Pensiunea Dana situata in Horezu, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend - ul, intr-un cadru pitoresc, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare. Pensiunea este membra Antrec si este clasificata de Ministerul Turismului la 3 stele.
Va oferim cazare în 9 camere (8 camere duble si 1 camera tripla) dotate cu grup sanitar propriu, incalzire centrala, apa calda si rece permanenta.

Tarife cazare:

80 ron/camera dubla/noapte
100 ron/camera tripla/noapte.Dispunem de un living cu capacitate de 20 de persoane, ideal pentru a lua masa într-un cadru intim si agreabil, viziona emisiuni TV sau pentru a va relaxa (sah, table, rummy).
Terasa ofera un cadru intim înconjurat de verdeata iar in cele 2 pavilioane de gradina se poate servi masa, si se pot organiza petreceri cu gratar in aer liber.

Sustine Pensiunea Dana:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Nordul Olteniei Pensiuni Valcea

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Dana, Horezu, judetul Valcea