X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Maramures > Ocna Sugatag > Pensiunea Cosau 3*

Pensiunea Cosau , Ocna Sugatag, judetul Maramures

Pensiunea Cosau, Ocna Sugatag, judetul MaramuresPensiunea Cosau, Ocna Sugatag, judetul Maramures

Prezentare Pensiunea Cosau

Pensiunea Cosau se afla in inima Maramuresului istoric,pe Valea Raului Cosau intre localitatile Calinesti si Cornesti la 6 km de Ocna Sugatag,12 km de Sighetul Marmatiei.Pensiunea dispune de 15 camere matrimoniale,restaurant de 100 locuri,bar,internet,Tv,Sala lecturare si divertisment, teren sport,balta de pescuit sportiv.Va asteptam Maramuresul abunda in atractii culturale naturale si artizanale. De la bisericile de lemn si muzee la pietele satelor si la viata de zi cu zi a satenilor avem, senzatia ca am intrat intr-un timp care s-a oprit in loc.

Maramuresul este taramul sarbatorilor crestine. Aici, timpul nu este masurat in luni, zile si ore, ci in vremea semanatului, a Postului Mare si a Sfintelor Pasti, a cositului si a Sarbatorii Sfintei Marii, a recoltei si a pregatirilor pentru Craciun. Atunci cand isi termina munca, maramuresenii sarbatoresc cu toata insufletirea. Isi pleaca smeriti capul pentru rugaciune, dar se si bucura de joc, de horit si de locurile in care s-au nascut. Pentru a simti ritmul acestei regiuni trebuie sa o vizitati in timpul sarbatorilor, cand pamantul,obiceiurile si oamenii se unesc intr-un dans care contureaza Maramuresul...

Cel mai bun mod de a afla despre cultura maramureseana este de a insoti satenii in plimbari pe ulitele satului, pe cararile ce duc la imasurile inverzite,pe muntii si vaile ce inconjoara satele.

Va invitam sa petreceti Sfintele sarbatori de Pasti La Pensiunea Cosau,un loc mirific aflat in Centrul Maramuresului istoric prielnic pentru a va deplasa la toate obiectivele turistice .Va asteptam cu bucate traditionale (pasca, miel la protap si umplut, oua rosii,hrean,carnati ,slanina,)si bucataria romaneasca.
Participati la slujba de inviere la biserica din Calinesti sau la manastirile din Barsana la 10 km.

Oferta 3 zile la 350 RON pensiune completa
7 zile la 700 RON pensiune completa
Mai multe informatii despre activitatile care se vor desfasura in cadrul pensiunii sau cu privire la obiectivele turistice din zona puteti afla sunand la numarul de telefon 0742098941 sau la receptia pensiunii.

Sustine Pensiunea Cosau:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Maramures Pensiuni Maramures

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Cosau, Ocna Sugatag, judetul Maramures