X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Sibiu > Gura Raului > Pensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului 3*

Pensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului , Gura Raului, judetul Sibiu

Pensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul SibiuPensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul SibiuPensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul SibiuPensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul SibiuPensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul SibiuPensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul SibiuPensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul SibiuPensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul SibiuPensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul Sibiu

Prezentare Pensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului

Cazare

Toate camerele sunt dotate cu baie, tv si cablu si beneficiaza de incalzire centrala tot timpul anului.
Cabana Ana

Cu o capacitate maxima de cazare de 20 de locuri, are living cu baie, semineu si tv, 4 camere duble, fiecare dotata cu baie proprie (cu dus) si tv, 2 camere duble deservite de o singura baie (cu dus), dotate cu tv si cablu, 2 priciuri a cate 4 paturi fiecare cu baie proprie (fara dus).

Cabana Kara

Are living cu baie proprie, semineu (folosit ca zona de relaxare de toti cei din cabana) si tv, 10 camere duble cu baie proprie (cu dus) si tv. La mansarda este o zona de relaxare foarte mult vitrata care ofera o panorama deosebita asupra intregii zone.
Cabanele Negoiu, Suru, Cindrel

Sunt cabane familiale compuse din living cu canapea extensibila, tv si dormitor cu pat matrimonial, deservite de o baie proprie cu dus. Sunt potrivite pentru familii cu 1-2 copii.


Restaurant

Situat in mijlocul complexului turistic, restaurantul dispune de terasa acoperita si terasa in aer liber, situata deasupra lacului.

Servirea mesei se face pe baza de meniu prestabilit pentru grupuri.


Sala de conferinte

Pozitionata in zona de agrement, in sala de conferinte se pot organiza expozitii, team building-uri, diverse prezentari, work shop-uri, sala fiind dotata cu tot echipamentul necesar in acest sens.

Arhitectura salii de conferinte este astfel conceputa incat se pot organiza inclusiv prezentari auto-moto, in interior, pe o scena special amenajata.


Agrement

Pe o suprafata de aproximativ 30.000mp, complexul turistic Cheile Cibinului va ofera o gama variata de servicii si agrement pentru orice varsta:

mountain bikes
drumetii pe trasee montane
loc de joaca pentru copii
tenis de masa
seara, pentru doritori, foc de tabara
jocuri de societate: rummy, sah, table

Sustine Pensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Marginimea Sibiului Pensiuni Sibiu

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Raului, judetul Sibiu