X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Brasov > Brasov > Pensiunea Casa Olandeza 3*

Pensiunea Casa Olandeza , Brasov, judetul Brasov

Pensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul BrasovPensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul BrasovPensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul BrasovPensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul BrasovPensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul BrasovPensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul BrasovPensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul BrasovPensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul BrasovPensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul Brasov

Prezentare Pensiunea Casa Olandeza

Casa Olandeza este o pensiune de munte situata in proximitatea Brasovului (Dambul Morii) intr-o zona cu privelisti spendide ale muntilor Carpati. Vila este dotata cu patru dormitoare duble en-suite care dispun de camere de baie separate si are o capacitate de cazare de pina la 10 persoane. Vila se inchiriaza in intregime unui grup oferind in acest fel un sejur de relaxare si intimitate unde nu veti fi deranjati de alti turisti din pensiune.
Vila va pune la dispozitie un living spatioscu semineu, o bucatarie complet si modern echipata, un spatiu hobby dotat cu sauna precum si numeroase terase unde sa va poti bucura de aerul de munte. Periodele de inchiriere sunt flexibile; de la un weekend lung pina la citeva saptamini. Veniti sa va petreceti o vacanta de vis! Aduceti familia, prietenii si copii sa va bucurati de ski, plimbari montane si numeroase activitati culturale si artistice intr-una din cele mai frumoase zone de turism din Romania: valea Prahovei, Brasov!

Sustine Pensiunea Casa Olandeza:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Valea Prahovei Pensiuni Brasov

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Casa Olandeza, Brasov, judetul Brasov