X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Bihor > Arieseni > Pensiunea Casa Motului 4*

Pensiunea Casa Motului , Arieseni, judetul Bihor

Pensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul BihorPensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul BihorPensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul BihorPensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul BihorPensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul BihorPensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul BihorPensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul BihorPensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul BihorPensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul Bihor

Prezentare Pensiunea Casa Motului

Clădită intr-un loc adesea pomenit dar rareori exploatat, Arieseni - Muntii Apuseni - pensiunea Casa Moţului doreşte să răspandească din nou in ţară ideea bine intemeiată a moţilor primitori.

Pensiunea Casa Motului va primeste in inima Ardealului, departe de orasul zbuciumat, intr-o lume domoala, odihnitoare si plina de buna-dispozitie. Puteti alege intre camere si apartamente, destule pentru 30 de oaspeti, intocmai randuite pentru a va multumi pe deplin.

La Casa Motului va veti bucura de mese imbelsugate de bucate traditionale si ispititoare, din ingrediente sanatoase si naturale, de vinuri bune, intr-un spatiu primitor si unic.

Casa Moţului găzduieşte pană la 30 de musafiri, in camere pentru una, două sau mai multe persoane. Incăperile sunt amenajate după randuiala unei case primitoare, mobilierul fiind intr-un stil rustic, lenjeria ţesută din in şi canepă. Pentru copiii care nu doresc să se plimbe, gazdele au amenajat o cameră specială pentru ei in care vor găsi jucării după plac, lăsandu-şi astfel părinţii liberi pentru cateva ore.

Asadar, fie ca este vorba de o seara petrecuta cu familia, de un sfarsit de saptamana relaxant, de o sarbatoare religioasa sau Revelion, Casa Motului va ofera dincolo de un loc de cazare, o atmosfera armonioasa si calda, intr-un colt de natura pe care vi-l veti aminti cu drag.

Toţii iubitorii de munte, de natură şi de activităţi in aer liber pot vizita in imprejurimi:
biserici si manastiri fortificate, biserici de lemn, mori vechi de apa, minele romane de la Rosia Montana, muzee istorice si etnografice, case memoriale, rezervatii botanice (poieni, paduri, fanete), complexe naturale (chei, cascade), geologice (calcare, rape, grohotisuri, pinteni) si speologice (avene, pesteri, grote, ghetari)

Peisajele superbe, pesterile, cascadele, diversele formatiuni stancoase nemaintalnite in alte zone, fac din aceasta parte a tarii o adevarata comoara pe care va invitam sa o cunoasteti sau sa o redescoperiti.

Va asteptam cu drag!

Sustine Pensiunea Casa Motului:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Apuseni Pensiuni Bihor

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Casa Motului, Arieseni, judetul Bihor