X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Alba > Bucium Sasa > Pensiunea Casa Motilor 3*

Pensiunea Casa Motilor , Bucium Sasa, judetul Alba

Pensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul Alba

Prezentare Pensiunea Casa Motilor

Pensiunea oferă 16 locuri de cazare, dispuse in patru camere, 2 camere duble, 2 camere cu 6 locuri, fiecare avand baie proprie, camerele sunt dotate cu tv și wireless inclus. Vă puteți petrece timpul în sala de mase a pensiunii complet echipată cu o capacitate de 30 de locuri.
Pensiunea noastră va ofera o vedere de ansamblu a vârfului Detunata ( munte unic de bazalt în Europa) și implicit a meleagurilor din apropiere.

Un loc arhaic, desprins din poveste şi din vremuri demult apuse, Bucium Sasa te va cuceri de la prima întâlnire cu relief domol şi accesibil de Apuseni, cu verde de cetină de brad, cu incredibil de albastru de cer şi cu liniştea de mult visată.

Aici noi am creat pentru tine, cu drag, un loc aparte unde să fii răsfăţat şi unde ospitalitatea, buna dispoziţie şi mâncarea proaspătă sunt secretul vacanţelor şi ieşirilor tale.

Priveliștile sunt inedite, demne de a fi contemplate, de o reală splendoare, natura păstrându-se nemodificată substanțial de trecerea timpului.

Vă invitam și pe dumneavoastră să vedeți istoria vie ce se resimte unic în această regiune și ca o garanție că o să fiți plăcuți impresionați vă sugerăm să vă lăsați ademeniți fie și numai de vraja poveștilor minunate păstrate de moți, de-a lungul existenței lor milenare.

Accesul se poate face brad - abrud - bucium (12 km de la abrud) sau alba - iulia - zlatna - înainte de a intra în abrud - mergeți catre bucium (este pe drumul care duce spre mogoș - există indicatoare numai cu mogoș).

Zona prezintă un adevarat interes turistic, întrucat studiile recente arată că în zonă se fac exploatari miniere de mii de ani.

Puteți vizita :
--- detunata
--- poiana narciselor
--- expozitie etnografică la bucium
--- muzeul aurului roșia montană
--- galeria romană ( mină ) roșia montană

Sustine Pensiunea Casa Motilor:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Detunata Pensiuni Alba

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Casa Motilor, Bucium Sasa, judetul Alba