X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Suceava > Voronet > Pensiunea Casa Ioana 4*

Pensiunea Casa Ioana , Voronet, judetul Suceava

Pensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul SuceavaPensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul SuceavaPensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul SuceavaPensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul SuceavaPensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul SuceavaPensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul SuceavaPensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul SuceavaPensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul SuceavaPensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul Suceava

Prezentare Pensiunea Casa Ioana

Casa Ioana a fost conceputa ca un loc de odihna si relaxare pentru 4 familii prietene cu copii.

Intreaga casa sta la dispozitia oaspetilor cu 4 camere duble, salonul de 60 de mp si bucatarie. Camerele sunt cu pat matrimonial, baie proprie, TV Cablu. Copii au posibilitatea de a fi cazati in camera de mansarda (a cincea camera). Salonul este locul de intalnire a oaspetilor in fata semineului intr-o atmosfera eleganta si placuta. Bucataria este utilata cu masina de spalat vase, cuptor cu microunde, o serie de roboti de bucatarie, toate la dispozitia oaspetilor. In curte este amenajata o terasa rustica cu barbeque.

Situata in localitatea Voronet, judetul Suceava, Casa Ioana este inconjurata de cele mai atractive locatii din punct de vedere turistic, intreg tinutul Bucovinei fiind renumit pentru manastirile sale si frescele exterioare care le impodobesc: Putna, Sucevita, Moldovita, Humor, Arbore. La nici 3 km distanta se afla Manastirea Voronet, “Capela Sixtina a Orientului”, construita in 1488, sub domnia voievodului Stefan Cel Mare si Sfant al Moldovei, renumita pentru faimosul “albastru de Voronet”.

Tot in imprejurimi, la 20 km de Voronet, puteti vizita mina de sare Cacica, cunoscuta din secolul trecut ca mica Austrie, sau caracterizata ca o Bucovina in miniatura.

Sustine Pensiunea Casa Ioana:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bucovina Pensiuni Suceava

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Casa Ioana, Voronet, judetul Suceava