X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Bucuresti > Bucuresti > Pensiunea Casa Boiereasca 2*

Pensiunea Casa Boiereasca , Bucuresti

Pensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, BucurestiPensiunea Casa Boiereasca, Bucuresti

Prezentare Pensiunea Casa Boiereasca

In centrul Bucurestiului, la cativa pasi de B-dul Dacia si nu departe de  P-ta Romana, pe o straduta linistita, se afla Pensiunea Casa Boieresca.
Pozitionarea pensiunii permite accesul direct si facil la orice mijloc de transport in comun, ca si catre orice institutie publica, restaurante si locuri de intalnire din inima Bucurestiului.
Mijloace de transport: Tramvaie: 34, 46- de la Gara de Nord pana la statia Viitorului( pe Soseaua Stefan cel Mare). Pensiunea se afla la 500m de la statie, mergand pe Str.Viitorului, care se intersecteaza cu Str.Ion Ursu.
Troleibuze: 79, 86- de la Gara de Nord, pana la Piata Gemeni( pe Bdul Dacia). Pensiunea se afla la 500m de la statie, mergand pe Str.Viitorului, care intersecteaza Str.Ion Ursu.
Dotari si facilitati : bucatarie complet mobilata si utilata la dispozitie, internet, TV, aer conditionat, curte cu locuri de relaxare si servit masa .
Cazarea la Casa Boieresca se face in camere de 2 sau 3 locuri la un pret imbatabil de 50 lei/persoana

Sustine Pensiunea Casa Boiereasca:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bucuresti si Ilfov Pensiuni Bucuresti

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Casa Boiereasca, Bucuresti